11.6 C
Campulung Muscel
24/05/2024

Ludovic Orban: “Elena Lasconi este simbolul primarului din Argeş care nu s-a predat în faţa comuniştilor de la PSD şi PNL. Este rezistenţa din munţi”

Duminică, 21 aprilie 2024, la Piteşti, a avut loc Conferinţa Judeţeană a Alianţei Dreapta Unită. Alianţa, compusă din trei formaţiuni politice – USR, PMP şi Forţa Dreptei -, şi-a propus să lanseze candidaţii pentru alegerile locale şi judeţene din Argeş. Senatorul Narcis Mircescu, preşedintele USR Argeş, a fost gazda conferinţei la care au participat liderii celor trei partide politice: Ludovic Orban, preşedintele Forţei Dreptei, Eugen Tomac, preşedintele PMP, şi Cătălin Drulă, preşedintele USR. Primăriţa Elena Lasconi a fost prezentă la eveniment, având parte şi de o surpriză din partea colegilor, care au marcat ziua ei de naştere cu un buchet de flori şi urări de „La mulţi ani!”.

  • Elena Lasconi: „Politica te afectează de când ai deschis ochii!”

În cadrul evenimentului politic, primăriţa Elena Lasconi şi-a reiterat iubirea pentru municipiul Câmpulung, exprimându-şi încrederea şi sprijinul pentru câmpulungeni şi fiind sigură că va câştiga un nou mandat în funcţia de primar: „Eu iubesc Câmpulungul cu toată ființa mea și cred că asta știe deja toată lumea. I-am spus cuiva, într-o emisiune, că am o căsuță la Câmpulung, dar nu am apă, nu am asfalt, dar, dacă mă enervez, o să candidez la Primărie. Mi-a scăpat cumva, cum mi-au scăpat multe. A doua zi, m-a sunat Ionuț Moșteanu, pe care l-am văzut când am fost în Piața Victoriei, să candidez din partea USR. Politica te afectează de când ai deschis ochii. Când ai deschis ochii și dai drumul la robinet, nu ai apă, este politică, credeți-mă, dacă nu ai! Te trezeşti mort de frig, este politică, dacă nu ai căldură! Totul este politică! Sunt milioane de femei, milioane de bărbaţi care pot schimba asta! Sunt sigură că vom câștiga și sunt sigură că și voi credeți lucrul acesta! Nu am știut că o să fiu un primar bun, nu există facultatea de a fi primar, dar am știut că iubesc oamenii și vreau să schimb în bine și asta se poate întâmpla! Când mă uit la toți colegii mei, consilierii de la Câmpulung, sunt tare mândră de ei! Mă uit la colegul Ionuț Moșteanu, care spunea: „Voi fi primarul”. Nu! Ești primarul! În anul 2020, în februarie, când am fost la un eveniment la care m-ați chemat și eram mai timidă, când ne-au pus să ne prezentăm, eu am spus: „Sunt Elena Lasconi și sunt primarul municipiului Câmpulung!”. Vreau să vă asigur de pe acum – oricum, am ajutat foarte mulți colegi -, nu numai că vă voi ajuta, în rămășița de precampanie și în campania electorală, dar vă voi ajuta atunci când veți ajunge în funcții să puteți să faceți performanță, să aduceți fonduri europene și să puteți schimba comuna sau orașul! Doamne ajută, succes, vom câștiga!”

  • Ludovic Orban: „Elena Lasconi este rezistenţa din munţi, exact cum a fost rezistenţa din vremea comuniştilor!”

Prezent la conferinţă, Ludovic Orban, preşedintele Forţei Dreptei, a precizat că singura problemă a Elenei Lasconi va fi scorul cu care câştigă alegerile, fiind sigur că aceasta va obţine încă un mandat de primar al Câmpulungului. „La Elena Lasconi problema va fi scorul cu care câștigă și sper să fie un scor cât mai mare. M-am bucurat enorm când a câștigat Primăria. Elena Lasconi este un simbol, este simbolul primarului din județul Argeș care nu s-a predat în fața comuniștilor de la PSD și de la PNL. Este rezistența din munți, exact cum a fost rezistența din vremea comuniștilor, doar că, de data asta, acest simbol al rezistenței, care este Elena Lasconi și echipa sa, a adunat o oaste care nu va mai pierde lupta pentru libertate și pentru democrație, ci va câștiga bătălia pentru libertate și democrație!”, a transmis Ludovic Orban.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!