10.7 C
Campulung Muscel
27/05/2024

Florin Liţoi a părăsit PNL şi s-a alăturat echipei Elenei Lasconi

Pe lista Alianţei Dreapta Unită pentru Consiliul Judeţean figurează şi musceleanul Florin Liţoi, din partea USR, poziţionat pe primul loc, care îi conferă şansa de a reprezenta Câmpulungul şi Muscelul în conducerea Argeşului. Ierarhia este deschisă de fostul prefect Emanuel Soare, preşedintele Forţa Dreptei Argeş, care candidează pentru preşedinţia CJ Argeş, după cum s-a anunţat la evenimentul de duminică, 21 aprilie 2024, de lansare a candidaţilor Alianţei. Alegerile care au avut loc în cadrul celor trei formaţiuni politice care compun Alianţa Dreapta Unită, USR, PMP şi Forţa Dreptei, au impus un muscelean pe locul I al listei de candidaţi pentru Consiliul Judeţean: Florin Liţoi, cadru didactic la Universitatea din Bucureşti de peste 23 ani şi antreprenor în Câmpulung din anul 2009. Florin Liţoi a fost membru PNL, pe care l-a părăsit pentru a se alătura echipei Elena Lasconi.

  • Florin Liţoi: „Simt că a venit momentul să ne implicăm mai mult în a schimba mentalităţi”

Câteva referinţe despre acesta. Florin Liţoi are 46 de ani, este căsătorit şi este tatăl a doi copii. Este o persoană sinceră, onestă, empatică, dinamică și hotărâtă, pentru care jumătățile de măsură nu există. Implicat activ în viața comunității locale, este gata oricând a da o mână de ajutor sau a-şi pune la dispoziție experienţa şi cunoştinţele acumulate.

În cei peste 15 ani de antreprenoriat, a avut zero contracte cu statul şi nici nu îşi doreşte vreodată acest lucru. Nu a deţinut şi nu deţine funcţii politice. „Implicarea mea în viaţa politică este pentru a ajuta, pentru a face Câmpulungul, Argeşul şi România bine alături de voi.”, a fost imboldul de a se alătura USR şi a candida pentru un loc în Consiliul Judeţean.

Într-o declaraţie acordată ziarului nostru, Florin Liţoi şi-a motivat astfel decizia de a intra în cursa electorală pentru Legislativul judeţean. „Simt că a venit momentul să ne implicăm mai mult în a schimba mentalităţi şi a face lucruri bune pentru noi toţi, pentru Câmpulung, pentru Argeş şi pentru România. Cu o viziune pe mai mulţi ani, cu un program bine structurat, sunt convins că într-o zi o să ne facem bine. Dar cum ne facem bine? Prin implicare şi unitate. O alianţă care îşi urmăreşte propriile interese, care schimbă legi peste noapte doar pentru a rămâne la butoane. Acum este momentul să apăsăm butonul de catapultare şi să-i lăsăm fără „jucării”.”, a precizat acesta.

Atingerea acestui ţel este posibilă, în viziunea lui Florin Liţoi, cu „hotărâre şi determinare, prin puterea exemplului (vezi schimbările din municipiul Câmpulung, cât şi din celelalte localităţi conduse de primari USR).” „Acum este momentul să fim mai hotărâți și să avem încredere mai mult ca niciodată că putem realiza acest lucru. Schimbarea stă în fiecare dintre noi, hai să o facem! Sunt convins, acum, mai mult ca niciodată, că a sosit momentul nostru, este momentul schimbării în bine a vieții noastre, a copiilor noștri și a copiilor copiilor noștri.”, a afirmat Florin Liţoi.

În cadrul Conferinţei Judeţene a Alianţei Dreapta Unită, delegaţii USR l-au ales pe Florin Liţoi pentru a deschide lista partidului la Consiliul Judeţean. Printre primele persoane care i-au urat succes a fost primăriţa Elena Lasconi: „Sunt foarte mândră de tine, Florin! Mult succes!”.

Florin Liţoi este sigur de schimbare şi de faptul că, împreună, se vor realiza lucruri bune pentru Câmpulung şi pentru Muscel. “Mulţumesc mult de încredere! Aveţi încredere că vom face lucruri bune pentru că a venit momentul nostru şi este momentul schimbării. Schimbarea o putem face doar noi. Îţi mulţumesc, Elena! Tu ai arătat, în urmă cu trei ani şi jumătate, că se poate, dacă avem încredere în noi! Aveţi încredere că schimbarea merge, iar istoria a început la Câmpulung şi va continua!”, a punctat Florin Liţoi.

“E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!