11.6 C
Campulung Muscel
24/05/2024

Individul cu probleme psihice, care a spart geamurile Primăriei, a fost surprins în timp ce răsturna băncile din Parcul „Kretzulescu”

Bărbatul care a spart geamurile clădirii Primăriei în urmă cu o săptămână, a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce se plimba dezbrăcat în Parcul „Kretzulescu”. Acesta, la un moment dat, s-a agăţat de două bănci, de care a început să tragă, reuşind să le şi răstoarne.

Incidentul a avut loc marţi, 16 aprilie 2024, în jurul orei 16.00, când bărbatul a fost zărit în Parcul „Kretzulescu” în timp ce se plimba printre trecători dezbrăcat. Singura informaţie valabilă despre acest individ este că ar locui, singur, undeva în cartierul Grui, neavând vreun act de identitate valabil sau rude cu care să comunice. Singura informaţie valabilă despre acest individ este că ar locui, singur, undeva în cartierul Grui, neavând vreun act de identitate valabil.

„Omul respectiv nu are aparţinători şi singura rezolvare este să încercăm să-l ducem cu Poliţia Naţională la spital, de unde să fie trimis şi internat la un spital de psihiatrie. M-am sfătuit cu Cătălin Bădiţa (n.r. director Direcţia de Asistenţă Socială) şi este de competenţa Poliţiei Naţionale, Direcţia de Ordine Publică. Neavând aparţinători, trebuie să-l ia, să-i dea amendă, apoi să-l ducă la spital, iar în funcţie de ce hotărăşte medicul respectiv, să fie internat într-un spital de psihiatrie.”, a explicat viceprimarul Alin Vlădău.

E.M

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!