9.2 C
Campulung Muscel
19/05/2024

Consiliul Local Mioarele se reduce de la 11 la 9 membri

Cele mai reduse Consilii Locale din Muscel vor fi la Albeştii de Muscel, Dâmbovicioara şi Mioarele, fiecare cu câte 9 membri. Mioarele intră pe listă din 2024, potrivit ordinului de prefect prin care se stabilește numărul membrilor Consiliilor Locale din județul Argeș. Modificări importante apar într-un oraș și două comune, conform prefectului Dragoș Predescu.

Astfel, orașul Costești va avea 15 membri ai Consiliului Local, în loc de 17 așa cum a fost în 2020. Tot despre o scădere este vorba și în comuna Domnești, acolo unde Consiliul Local va fi format de 11 consilieri, cu doi mai puțini față de 2020. Comuna Mioarele va avea Consiliu Local format din 9 persoane. În 2020 erau 11.

Modificările au apărut ca urmare a datelor Institutului Național de Statistică. 23 de membri va avea Consiliul Local Pitești, iar la polul opus sunt nouă localități cu cel mai mic număr de consilieri, respectiv 9 persoane, la Albeștii de Muscel, Boțești, Ciomăgești, Dâmbovicioara, Mioarele, Nucșoara, Poienarii de Argeș, Râca și Teiu.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!