25.2 C
Campulung Muscel
16/04/2024

A început asfaltarea zonelor în care au fost remediate avariile ţevilor de apă

În cursul acestei săptămâni, ADP a demarat lucrările de asfaltare în urma remedierii avariilor la ţevile de apă executate de Edilul CGA. Aceste intervenţii reprezintă prima urgenţă de cât staţia de asfalt a fost pornită. În acelaşi timp, dacă vremea va fi favorabilă, iar lucrurile vor decurge conform aşteptărilor, se planifică asfaltarea trotuarului din proximitatea Spitalului TBC, cel care leagă cartierul Grui de oraş.

Potrivit declaraţiilor lui Bogdan Pătru, şeful ADP, în primele zile de funcţionare a staţiei de asfalt, se vor acoperi zonele unde au fost remediate avariile la ţevile de apă, evitând formarea de cratere, care au fost temporar acoperite cu piatră. Astăzi, 20 martie 2024, muncitorii ADP lucrau la asfaltarea străzii Ion Mihalache, acolo unde, în dreptul Detaşamentului de Pompieri Câmpulung, a avut loc o avarie destul de mare a unei ţevi de apă, care a fost reparată de către Edilul CGA.

În acelaşi timp, lucrările pe trotuarul de pe strada Revoluţiei avansează, bordura fiind deja instalată pe o porţiune semnificativă. Echipele ADP lucrează simultan pentru a asigura progresul asfaltării trotuarului şi continuarea instalării bordurii până la intersecţia cu strada Eremia Grigorescu.

R.A.Ş.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!