8.4 C
Campulung Muscel
20/04/2024

Tombola campaniei „Marea Debarasare” şi-a desemnat câştigătorii. Vor fi acordate 33 de premii

De curând, câmpulungenii au fost invitaţi să participe la campania „Marea Debarasare”. Scopul acestei iniţiative este colectarea şi reciclarea diferitelor obiecte electrice şi electronice nefuncţionale, precum calculatoare, telefoane mobile, jucării electrice, aspiratoare, cuptoare cu microunde, frigidere, televizoare, etc. Primăria, în parteneriat cu o firmă din Curtea de Argeş, organizează acest eveniment din anul 2023, în câte patru etape desfăşurate anual, având ca obiectiv principal reducerea impactului asupra mediului, prin gestionarea responsabilă a deşeurilor.

Participanţii la campanie au avut posibilitatea să predea aceste obiecte fie direct, în Piaţa Primăriei, fie să aştepte specialiştii firmei colaboratoare pentru a le fi colectate de la domiciliile lor, ca urmare a programării făcute. Procesul a fost simplu şi accesibil, astfel încât oamenii să se simtă încurajaţi să contribuie la această cauză. „Oamenii care vin să colecteze pentru firma colaboratoare se duc cu dubiţele pe teren. Cetăţenii ne sună, se programează, vor fi trecuţi pe un tabel şi în momentul când vine firma să colecteze, îi caută, se duce acasă şi le ridică deşeurile din curte sau de la scara blocului. În acelaşi timp, sunt acceptaţi cetăţenii care le aduc şi în faţa Primăriei, fiind vorba despre unele electronice şi electrocasnice mai mici, care pot fi aduse în bagaj sau cu maşina personală.”, a explicat viceprimarul Alin Vlădău.

Un aspect cel puţin interesant al campaniei a fost oferirea de premii participanţilor, prin tragere la sorţi. Aceste premii constau în produse electrocasnice şi electronice noi. În urma campaniei desfăşurate pe 10 februarie, au fost desemnaţi 33 de câştigători, care au fost anunţaţi şi invitaţi la Primărie pentru a fi recompensaţi. Premiile care sunt refuzate şi rămân nerevendicate vor fi adăugate la următoarea campanie, care se va desfăşura în luna mai 2024.

Robert Adrian ŞTEFAN

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!