1.3 C
Campulung Muscel
07/12/2023

Bradul de sărbători a fost tot o donaţie, de data aceasta, a unei firme din Câmpulung

Astăzi, 20 noiembrie 2023, în Piaţa Primăriei a fost adus bradul care va fi împodobit de sărbătorile de iarnă. Primăriţa Elena Lasconi a dezvăluit că, încă o dată, un generos dar din partea câmpulungenilor a făcut posibile aducerea şi montarea unui brad impunător.

  • Elena Lasconi: „În acest an, sper ca bogăţia să vină de la căldura oamenilor”

Potrivit lui Bogdan Pătru, directorul ADP, proprietarul bradului a fost cel care a făcut solicitările către Ocolul Silvic Câmpulung, unde s-au depus cererea de marcare şi actul de punere în valoare. Astfel, datorită persoanei care a făcut această donaţie, Primăria Câmpulung a beneficiat, şi de această dată, de un frumos brad, care să bucure câmpulungenii.

Primăriţa Elena Lasconi a subliniat importanţa evenimentului, mai ales, într-un an marcat de austeritate bugetară. „În fiecare an, cel puţin de când sunt eu primar, am avut o donaţie din partea unor câmpulungeni, pentru că un asemenea brad costă mulţi bani. Avem toate aprobările necesare pentru tăierea lui şi, din nou, am avut o donaţie de la cineva. Este vorba despre o proprietate a unei firme din Câmpulung şi mă bucur foarte tare, pentru că, într-un an în care avem austeritate şi trebuie să tăiem din toate părţile bani, este foarte important să susţinem această sărbătoare. Fiecare îşi doreşte Crăciunul cu bucurie, prosperitate şi bogăţie. Eu, în acest an, sper ca bogăţia să vină de la căldura oamenilor, pentru că nu o să avem patinoar, din cauză că nu ne lasă ultima Ordonanţă de Guvern (n.r. Ordonanţa de Urgenţă nr. 90 din 27 octombrie 2023), nu o să avem concert în a doua zi de Crăciun, aşa cum am fost obişnuiţi. Cu toate acestea, mai încerc să vorbesc cu firme şi să vedem dacă putem să obţinem sponsorizări, ca să luăm patinoarul. Nu am cum să uit că plângeam de bucurie când auzeam copiii care se jucau pe patinoar şi ascultam colinde. Este foarte frumos şi sper să fie la fel şi în acest an. Îmi doresc să avem sărbători fericite şi să fim mai buni unii cu alţii!”, a transmis Elena Lasconi.

Demersurile necesare pentru instalarea bradului în centrul oraşului au fost coordonate de primăriţa Elena Lasconi, Bogdan Pătru, directorul ADP Câmpulung, şi arhitectul şef Mădălina Zăgărin. Împreună, aceştia au reuşit să aducă o parte din bucuria sărbătorilor în vieţile câmpulungenilor, în ciuda provocărilor prezentului.

Robert Adrian ŞTEFAN

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!