27.1 C
Campulung Muscel
24/07/2024

Primăriţa de la Mihăeşti l-a felicitat public pe campionul mondial Eric Ştefan Andrei

Gest de apreciat al primăriţei de la Mihăeşti! Aceasta l-a felicitat, în faţa Primăriei, pe campionul mondial Eric Ştefan Andrei, care i-a făcut mândri pe toţi muscelenii, nu numai pe cei de acasă. Este o perioadă în care nu poţi organiza ceremonii pentru premierea, în faţa consătenilor, a cetăţenilor merituoşi, dar asta nu împiedică un edil să-şi manifeste public gratitudinea atunci când localitatea înregistrează o performanţă extraordinară. Cu atât mai mult cu cât ea se producte într-o perioadă tristă, în care avem mai multă nevoie ca oricând să credem că viaţa merge înainte.

„El este Ştefan Eric Andrei, campion şi vicecampion mondial! Eric a participat, în perioada 18-24 octombrie, la Campionatul Mondial de Kickboxing WKF, care s-a desfăşurat în capitala Egiptului. La vârsta de 13 ani, Eric este campion european şi multiplu, medaliat la diferite competiţii desfăşurate în ţară. Însă, de data aceasta, s-a întors acasă CAMPION MONDIAL! Felicitări, Eric! Suntem mândri de tine!”, este declaraţia publică a primăriţei Andreea Crîmpiţă Matei, bucuroasă de cinstea făcută comunei de sportivul de aur.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!