1.3 C
Campulung Muscel
07/12/2023

Victorii importante pentru echipele de volei CS Muscel

Între 17-18 noiembrie 2023, jucătoarele echipei de volei U13 a Clubului Sportiv Muscel au oferit o serie captivantă de meciuri, sub îndrumarea antrenorului Adrian Mihăilă. Prima întâlnire a avut loc împotriva echipei LPS 2 Pitești, unde echipa CS Muscel a obținut o victorie solidă cu scorul de 3-1. În a doua confruntare, împotriva echipei FC Argeș, echipa CS Muscel a câștigat cu 3-0. Într-un meci mai dificil, împotriva echipei LPS 1 Pitești, CS Muscel a suferit o înfrângere la limită, cu scorul de 3-2. Voleibalistele și antrenorul Adrian Mihăilă vor folosi experiența pentru a aborda viitoarele meciuri cu o mai bună determinare.

  • Victorii consecutive pentru CS Muscel în Campionatul Open

Duminică, 19 noiembrie 2023, în etapa a III-a a Campionatului Open, echipa CS Muscel a obţinut altă victorie, înfruntând Life Games București și câștigând cu un scor de 3-0. Aceasta reprezintă a treia victorie consecutivă pentru echipa CS Muscel în cadrul Campionatului Open, evidențiind calitatea jocului lor. La acest nivel de competiție, nu există o limită de vârstă, jucătoarele având ocazia să se confrunte cu adversare cu o diferență semnificativă de vârstă.
La sfârșitul săptămânii, în zilele de vineri și sâmbătă, Extrem Pitești va organiza turneul al II-lea al Campionatului Național de U15. De această dată, echipa CS Muscel 1 va sta, în timp ce CS Muscel 2 se va confrunta cu echipele adverse.

R.A. ȘTEFAN

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!