1.3 C
Campulung Muscel
07/12/2023

Preşedintele PNL Câmpulung a fost anunţat şi felicitat înainte de vot. Şi componenţa echipei de conducere a fost prezentată tot înainte de alegeri

Tot o premieră a evenimentului politic de la sfârşitul săptămânii a constituit-o şi anunţarea conducerii organizaţiei municipale a PNL Câmpulung înainte de a fi aleasă. Numele membrilor echipei de conducere au fost făcute publice pe ecranul LED, în timp ce candidatul Norris Măgeanu ţinea speech-ul adresat distinşilor invitaţi, publicului şi câmpulungenilor. El însuşi era prezentat drept preşedinte, înainte de a se trece la vot, dar acest lucru nu constituia o surpriză. Era singurul înscris şi, în plus, l-au felicitat pentru funcţia de preşedinte – repetăm, înainte de vot – o parte dintre colegii de la centru.

  • Patru nou intraţi în partid au fost desemnaţi vicepreşedinţi           

Viitorul preşedinte al PNL Câmpulung a fost anunţat încă din timpul părţii rezervate mesajelor invitaţilor, fapt care a dat o tentă de amatorism acţiunii politice, în cadrul căreia votul cu buletine şi numărarea lor n-au fost altceva decât simplă figuraţie. La fel, alegerea celor împreună cu care Norris Măgeanu va conduce PNL Câmpulung, ale căror nume au rulat pe ecranul LED înainte de a fi votate.

„Îl felicit pe Norris Măgeanu pentru decizia de a se alătura PNL şi de a prelua conducerea organizaţiei locale.”, a anunţat primul vorbitor al zilei, senatorul Dănuţ Bica, rezultatul conferinţei de alegeri, cu două ore înainte de a fi ales preşedintele. „Cred că aveţi cel mai potrivit lider care poate să ducă această comunitate înainte şi Partidul Naţional Liber în Câmpulung înainte.”, a confirmat şi ministrul Energiei, referindu-se la calităţile lui Norris Măgeanu, cine este preşedintele PNL Câmpulung. „Daţi-mi voie să-i urez succes noului preşedinte al organizaţiei Câmpulung (n.r. arătând către Norris Măgeanu) şi echipei domniei sale!”, a fost cel mai clar dintre toţi preşedintele Nicolae Ciucă, cel care l-a anunţat pe noul lider câmpulungean, la fel, înainte de formalitatea votului.

De altfel, înainte de vot au fost prezentaţi public toţi membrii echipei de conducere a PNL Câmpulung: preşedintele Norris Măgeanu, vicepreşedinţii Alexandra Şuţa, Bogdan David, Loredana Năstase, Flavian Ciotei, Florin Pelmuş, Anca Dumitrescu, Nicolae Zaharia, Ionel State şi, în calitate de membri, Cristina Dumitrescu, Silviu Mănescu, Mihai Stan, Silviu Smadea, Radu Sălcescu, Steliana Alexandru, Gabriel Marinescu.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!