19.1 C
Campulung Muscel
19/06/2024

Astăzi, ISC a venit din nou în control pe Bulevardul „Pardon”. ISC a fost şi în octombrie la Câmpulung, tot la o sesizare. Bănuim cu toţii a cui

Astăzi, 2 noiembrie 2023, o echipă a Inspectoratului de Stat în Construcţii a venit din nou la Câmpulung, controlul fiind efectuat în această dimineaţă. După prânz, au ieşit din nou la „plimbare” pe Bulevardul „Pardon”, de care se bucură toată lumea, mai puţin persoana autoare a reclamaţiilor, căreia îi stă în gât înnoirea centrului. Componenţii echipei ISC au făcut fotografii, au observat ce şi-au propus să observe şi şi-au văzut de drum.    

La şedinţa Consiliului Local, care a avut loc în această săptămână, s-a atins în treacăt subiectul finalului lucrării de amenajare a bulevardului, întrucât oamenii sunt nerăbdători să fie redeschis circulaţiei rutiere. După ce s-a încheiat şi etapa de montare a mobilierului stradal şi a dispozitivelor de siguranţă a pietonilor, a apărut din nou o sesizare la ISC, al cărei autor nu a fost dezvăluit la dezbaterea aleşilor din 31 octombrie 2023. Dar se bănuieşte cine este. Şi n-ai cum să nu te întrebi: un om cu o gândire sănătoasă este în stare să blocheze o investiţie care trebuie predată de constructor autorităţilor, pentru ca, la rândul lor, s-o predea câmpulungenilor, fără restricţii de circulaţie?!

Controlul de astăzi al ISC a fost precedat de unul care a avut loc în luna octombrie, în urmă cu trei săptămâni. La o reclamaţie, fireşte, tot cum a fost şi controlul ISC din primăvara anului 2022, declanşat de sesizarea Ancăi Coşa şi urmat de blocarea lucrării, timp de un an, prin acţiunea în instanţă a prefectului PNL Radu Perianu, din cale-afară de grăbit să ceară la Tribunal anularea autorizaţiei de construire.

În octombrie 2023… din nou sesizare, din nou verificare. „A venit iar control de la ISC şi n-are nicio treabă cu politicul.”, spunea cu ironie primăriţa Elena Lasconi despre noua încercare de oprire, de data aceasta, a finalului investiţiei. „N-ai voie să dai numele petiţionarului, dar bănuim cu toţii.”, a oprit-o Elena Lasconi pe arhitectul şef Mădălina Zăgărin. Vom reveni cu amănunte despre controlul de astăzi.

Imaginile care însoţesc această relatare au fost realizate astăzi, puţin după ora prânzului.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!