-2.6 C
Campulung Muscel
05/12/2023

ADP a finalizat lucrările de reparaţii stradale programate în acest an

Miercuri, 4 octombrie 2023, ADP a continuat lucrările pentru a îmbunătăţi infrastructura rutieră a oraşului prin asfaltarea străzii Dragalina Nouă, precum şi a altora cuprinse în plan.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, ADP a reluat lucrările de asfaltare a drumului de la ieşirea din oraş, mai precis în zona Apa Sărată. Această acţiune a implicat închirierea unei freze de ultimă generaţie de la firma Construcţii Metropolitane Bucureşti, pentru a pregăti suprafaţa existentă pentru noul strat de asfalt.

Lucrările au început pe strada Şoseaua Naţională, unde, timp de aproximativ o săptămână, s-a intervenit doar la această porţiune de drum. Apoi au fost reabilitate intersecţiile de la Iezer, Turn, respectiv intersecţiile de la Dragalina Nouă şi Colonel Stănescu. Cu această ocazie, freza a fost utilizată nu doar pentru drumul de la ieşirea din oraş, ci şi pentru alte intervenţii necesare.

Totodată, s-au frezat părţile asfaltului „ondulat” din cauza traficului greu pe culoarul de la Gardă, de pe DN 73, până la Cimitirul Apa Sărată, iar toate denivelările de lângă bordură au fost înlăturate. Potrivit lui Valentin Mitu, şeful Serviciului Străzi din cadrul ADP, „cocoaşele frezate de-a lungul drumului nu vor fi asfaltate, deoarece nu au fost frezate în profunzime, ca să intre în structura asfaltului de dedesubt, aşadar, nu este nevoie de o reasfaltare”.

În ceea ce priveşte lucrările de asfaltare, cu plombe, care se desfăşoară în această săptămână, acestea au început astăzi, 9 octombrie 2023, şi se vor finaliza mâine, 10 octombrie 2023, pe zona de Vişoi nord şi pe strada Traian.

Robert Adrian ŞTEFAN

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!