-0.4 C
Campulung Muscel
10/12/2023

Cu Dan Cârţu la volan, ARO merge-n Liga 3!

ARO Muscelul Câmpulung are toate şansele de a evolua în sezonul următor în Liga a III-a ,după ce sâmbătă s-a impus cu 2-0 în prima manşă a barajului de promovare, în deplasarea de la Curtişoara. Simon Măzărache a fost şi de această dată omul meciului, el fiind marcatorul celor două goluri, însă nici evoluţia lui Jenaru nu a trecut neobservată, fiind un adevărat „ghimpe” în coasta apărării adverse. Mai mult decât atât, antrenorul muscelenilor, Ovidiu Tică, s-a confruntat cu mari probleme în alcătuirea primului 11, mai ales în ceea ce priveşte linia de fund, dat fiind faptul că mai mulţi jucători erau accidentaţi, inclusiv Florin Costea.

În ciuda tuturor acestor oprelişti, ARO nu a arătat niciun moment de slăbiciune, controlând jocul de la un capăt la altul. În minutul 8, Simon Măzărache dă prima lovitură echipei din Olt, fructificând în stilul caracteristic o centrare de pe dreapta, marca Gabriel Jenaru, care a făcut cam ce a vrut pe partea sa de „front”, umilindu-şi deseori adversarii. Un moment de referinţă în istoria a cestui meci s-a petrecut în minutul 34, când George Neagu a „văzut” direct „roşu” după o intrare agresivă, la centrul terenului, asupra unui fotbalist advers. Acest lucru nu avea să schimbe cu nimic destinul jocului. Din contră, în repriza a doua Măzărache şi Jenaru au ieşit din nou la rampă fiind, cu certitudine, oamenii care au decis soarta acestei partide. Scorul final a fost stabilit în minutul 68 de cei doi. Jenaru trece, ca-n curtea şcolii, de apărătorii adverşi, pasează inteligent la Măzărache, iar acesta cu un şut în cross îl execută pe portarul gazdelor. Înainte de acest gol, Măzărache a trimis balonul în bară, după ce a scăpat singur cu portarul advers. Oaspeţii au evoluat în inferioritate numerică din minutul 35, pentru ca din minutul 60 egalitatea pe teren să fie restabilită, Jianu fiind şi el eliminat pentru al doilea galben. În urma acestei înfrângeri, şansele formaţiei Oltul Curtişoara de a promova în Liga a III-a sunt extrem de reduse. Returul se va disputa sâmbăta viitoare, de la ora 17.30, pe terenul formaţiei ARO Câmpulung.

  • Ovidiu Tică: „Cel mai bun joc al sezonului!”

„Vreau să-i felicit pe băieţi pentru jocul prestat, pentru determinarea de care au dat dovadă, unitatea de echipă şi spiritul de sacrificiu. Consider că la acest prim meci de baraj am făcut cel mai bun joc al sezonului, chiar dacă înaintea acestui test, pot spune cu o lună, am avut mari probleme cu alcătuirea primului 11 din cauza accidentărilor, în special la nivelul liniei de fund. Cu o zi înainte de joc nu ştiam exact care vor fi apărătorii, dacă băieţii pot face antrenamentul oficial, însă până la urmă am reuşit să-i recuperăm, atât pe Claudiu Chirciu, cât şi pe George Heroiu. Am avut noroc şi cu Bogdan Stancu…A avut fractură de piramidă nazală, însă a primit masca la timp, a făcut două antrenamente cu ea, s-a acomodat şi a putut evolua. Şi a făcut-o foarte bine! Repet, foarte multe probleme! Leca nu a făcut nici măcar parte din lot, Florin Costea, şi el accidentat, a fost trecut pe foaie, dar nu a intrat nici măcar un minut. Cu toate aceste probleme pot spune că am luat o opţiune importantă pentru câştigarea barajului de promovare în Liga a a III-a. Trebuie să fim prudenţi, cu picioarele pe pământ, să analizăm ceea ce s-a făcut bine şi mai puţin bine în acest joc, iar sâmbătă să evoluăm cu aceleaşi coordonate: ambiţie şi determinare, pentru atingerea obiectivului stabilit. N-am specificat faptul că am jucat mai bine de 30 de minute în inferioritate numerică, George Neagu a fost eliminat direct în minutul 30 şi în 10 oameni am făcut un joc foarte bun, cu ocazii foarte mari, după care în minutul 53 jocul s-a echilibrat, primind şi un jucător de la ei un al doilea galben. S-a jucat 10 la 10, căpitanul lor Jianu fiind eliminat pentru al doilea galben şi de asta vreau să scot în evidenţă jocul bun făcut în inferioritate numerică de noi.”, ne-a declarat antrenorul Ovidiu Tică.

  • Nebunie pentru ARO!

„Vreau să mulțumesc tuturor susținătorilor echipei noastre care ne-au însoțit în această deplasare. Sunt convins că sâmbătă vor umple arena de pe MUNICIPAL și ne vor susține din primul până în ultimul minut, iar la final ne vom bucura cu toțiiiiiiiii!!!! Vreau să mulțumesc acestui grup minunat, staff-ului cu care am lucrat și făcut strategia, galeriei noastre, LONGO CAMPO, și nu în ultimul rând soției, copiilor mei, mamei mele care mă susțin în toată aceasta frumoasă nebunie creată pentru ARO MUȘCELUL CÂMPULUNG.”, sunt cuvintele lui Dan (Cârţu) Gheorghe.

Narcis Manole

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!