1.3 C
Campulung Muscel
07/12/2023

Gabi Matei, gol senzaţional, Muscelul, victorie în derby-ul etapei! AFC Odorheiu Secuiesc – AFC Câmpulung Muscel 0-1

Derby-ul etapei a 5-a din Liga 3, Seria 5, s-a jucat vineri după-amiază la Odorheiu Secuiesc între echipa locală şi Muscelul Câmpulung. Elevii lui Costin Lazăr au demonstrat încă o dată că nu sunt întâmplător liderii campionatului, reuşind să se impună cu scorul de 1-0 graţie golului superb marcat de Gabi Matei.

Victoria a adus un sentiment de satisfacţie în tabăra musceleană în condiţiile în care jucătorii echipei oaspete au avut de înfruntat pe teren, pe lângă jucătorii adverşi, şi brigada de arbitri, din Târgu Mureş, care a tras cât a putut cu AFC Odorheiu Secuiesc, în timp ce în tribune atmosfera nu a fost deloc una paşnică! Fotbaliştii de la Muscelul şi-au văzut însă de joc, nu s-au lăsat intimidaţi, iar în minutele de prelungire ale primei reprize Gabi Matei a detonat bomba: şut în forţă de la circa 35 de metri, portarul advers încearcă să reţină balonul însă acesta îi sare din mâini şi trece linia porţii cu toată opoziţia ulterioară a goalkeeper-ului din Odorheiu Secuiesc! În partea a doua a meciului, gazdele au încercat pe toate căile să obţină măcar un rezultat de egalitate, însă, s-au lovit de un joc exact şi o apărare fermă care nu le-au dat nicio şansă. În urma acestui rezultat, Muscelul rămâne pe prima poziţie a clasamentului, cu 15 puncte, fiind urmată de Olimpic Cetate Râşnov(12 p) şi AFC Odorheiu Secuiesc (9 p). Pentru această partidă antrenorul Costin Lazăr s-a bazat pe următorii jucători: Marian Voicu – Andrei Stelea, Gabriel Matei, Marius Sanda, Mituţ Oprea, Cătălin Sajin, Jose Ntmack, Luca Stancu, Antonio Niţă, Robert Dumitrescu, Elvis Ciaccio. Rezerve: Andrei Dumitru (gk), Codruţ Turcin, Lucas Fernandez, Ionuţ Jenaru, Alexandru Chiriac, Steve Ndah, Ştefan Ghiţă, Marin Ion, Laurenţiu Hagiu.

Rezultate SERIA 5, etapa 5

AFC Odorheiu Secuiesc – AFC Câmpulung Muscel 0-1

Viitorul Curiţa – Olimpic Zărneşti 3-1

Olimpic Cetate Râşnov – Kids Tâmpa Braşov 2-0

KSE Târgu Secuiesc – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 2 1-2

Ciucaş Tărlungeni – SR Braşov 2-0

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!