8.4 C
Campulung Muscel
20/04/2024

Ziua Jandarmeriei Române, sărbătorită la Câmpulung

Cu ocazia sărbătoririi Zilei Jandarmeriei Române, marcând 174 de ani de la înființare, forțele de ordine au organizat diverse activități în Piața Primăriei Câmpulung. Aceste evenimente au oferit oportunitatea cetățenilor de a interacționa cu jandarmii și de a afla mai multe despre rolul și activitățile acestora în societate.

Printre activitățile desfășurate s-au numărat ateliere în care vizitatorii au avut posibilitatea să observe echipamentele și tehnica utilizată în diferite misiuni de către jandarmi, inclusiv materiale specifice jandarmilor montani și cele mai recente autovehicule din dotarea inspectoratului. Aceste demonstrații au oferit o perspectivă mai detaliată asupra muncii și resurselor utilizate de către jandarmi în îndeplinirea sarcinilor lor.

De asemenea, jandarmii specializați în resurse umane au oferit informații și sfaturi celor interesați să urmeze o carieră militară în cadrul Jandarmeriei Române. Acest aspect a subliniat importanța recrutării și formării continue a personalului în cadrul instituției. În cadrul atelierelor, au fost prezenți și jandarmi specializați în prevenirea și combaterea faptelor antisociale, care au oferit informații despre competențele și rolul jandarmilor în societate. Interacțiunea cu aceștia a oferit participanților o înțelegere a modului în care Jandarmeria Română contribuie la menținerea ordinii și siguranței publice.

De asemenea, câinii din dotarea Jandarmeriei Române au fost şi ei aduşi pentru a demonstra abilitățile dobândite în timpul pregătirii lor, arătând publicului colaborarea strânsă dintre jandarmi și partenerii lor necuvântători pentru îndeplinirea diverselor misiuni și sarcini.

R.A.Ş.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!