3 C
Campulung Muscel
29/11/2023

O casă din Aninoasa a luat foc din cauza unui scurtcircuit electric

Pompierii musceleni au fost solicitaţi, vineri după-amiază, să intervină în comuna Aninoasa pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o locuinţă. Până la sosirea forţelor de intervenţie flăcările au provocat pagube însemnate şi ameninţau să se extindă la o altă locuinţă aflată în apropiere. Pompierii au reuşit însă să stopeze propagarea focului.

În urma incendiului au fost distruse acoperişul unei case, tavanele şi elementele de mobilier aflate în două camere. „Au intervenit pompierii de la Punctul de Lucru Aninoasa și Detașamentul de Pompieri Câmpulung cu două autospeciale de stingere o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat. urma evenimentului a ars acoperișul unei case pe o suprafață de aproximativ  60 mp, tavanele și mobilierul depozitat în două încăperi. Flăcările violente prezentau pericol de propagare la o doua locuință, aflată la o distanță foarte mică, însă prin intervenția promptă la fața locului s-a evitat extinderea incendiului. Nu au fost înregistrate victime şi s-a reuşit evacuarea mai multor bunuri. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este de natură electrică.”, informează ISU Argeş.

Alex Barbu

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!