3 C
Campulung Muscel
29/11/2023

ARO Câmpulung, înfrângere fără drept de apel! ARO Câmpulung – Flacăra Moreni 1-4 (1-3)

Deşi pornea ca favorită (locul 4 în clasament, la 3 puncte distanţă de liderul CS Dinamo Bucureşti), echipa ARO Câmpulung a fost învinsă fără drept de apel, vineri, în etapa a 5-a, a Ligii a 3-a (Seria 4), de Flăcara Moreni, care înaintea acestui meci ocupa penultima poziţie a clasamentului.

Fără doi jucători de bază, Simon Măzărache şi Laurenţiu Robu, echipa musceleană a fost de nerecunoscut pe teren, chiar dacă a deschis repede scorul, în minutul 8, prin Dragoş Troană, şi se părea că nu vor fi probleme în ceea ce priveşte obţinerea victoriei. Două minute mai târziu oaspeţii reuşesc egalarea, prin Niculăescu, iar de aici soarta meciului s-a schimbat. Fotbaliştii de la ARO au început să joace haotic în încercarea disperată de a mai marca, însă s-au lovit de o apărare bine pusă la punct şi coordonată pe tot parcursul meciului de portarul Denis Duţă. Mai mult decât atât, oaspeţii au replicat tăios, iar în minutul 19 Drăgan marchează pentru 1-2. Până la pauză (min. 39), fotbaliştii din Moreni mai înscriu încă odată prin Zaharia. La începutul reprizei a doua antrenorul Ionuț Mihu îi introduce în teren pe Grigore și Pia, însă jocul muscelenilor nu s-a schimbat. Au fost aceleaşi atacuri fără clarviziune, ghicite parcă la finalizare de apărătorii adverşi. Fără Măzărache alături, Jenaru s-a zbătut în zadar să-şi conducă echipa spre victorie. Oaspeții mai înscriu încă o dată pe finalul meciului (min. 89) prin același Zaharia, iar partida se termină, meritat, cu victoria oaspeților. În etapa următoare ARO va juca în deplasare cu CS Dinamo București.

ARO Câmpulung: Iannis Mușat – Theodor Butoiu, Teodor Peștișor, Alin Fieraru, Cosmin Oprean, Bogdan Chiper, Andrei Neicu, Mario Durdun, Matteo Olaru, Gabriel Jenaru (cpt), Dragoș Troană.

Au mai jucat: Darius Grigore, Denis Pia, Rareș Marinescu, Francesco Bucurescu și Antonio Papuc

Rezerve neutilizate: Robert Moise, Riccardo Gallo – Darius Șerban și Gabriel Mihalcea.

Rezultate SERIA 4, etapa 5

  • Aro Muscelul Câmpulung Muscel – Flacăra Moreni 1-4
  • CS Blejoi – Tricolorul Breaza 2-0
  • CSO Plopeni – FC Pucioasa 1-2
  • Dunărea Giurgiu – CS Dinamo Bucureşti 1-0
  • SC Popeşti Leordeni – CS Păuleşti 2-2

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!