3 C
Campulung Muscel
29/11/2023

Sectorul de alimentaţie publică din Piața Agroalimentară Voinești a fost mutat într-un cort modern

În spaţiul unde se organizează târgul săptămânal din Voineşti a fost construit un cort pe structură metalică, ce a fost plasat lângă Piaţa Agroalimentară şi serveşte la mutarea sectorului agroalimentar şi a comercianţilor care desfăşoară activităţi în domeniul alimentaţiei publice într-un spaţiu mai bine organizat. Costul achiziției a fost de 109.480 lei cu TVA.

Această investiţie a fost justificată prin beneficiile pe care le aduce, oferind un mediu civilizat pentru desfăşurarea activităţilor comerciale şi pentru a oferi o experienţă plăcută clienţilor. „Este un cort pe care l-am făcut pe structură metalică, acoperit cu prelată, având uşi care se deschid asemănător cu cele ale pieței. Am mutat sectorul agroalimentar şi pe cei cu alimentaţie publică în partea de jos a pieţei. Am compartimentat partea aceasta de alimentaţie publică cu cea de vânzare. Era necesar pentru cei care stau acolo să consume diverse produse, să fie la umbră şi să creăm condiţii civilizate”, a transmis primarul Marian Toader.

Cortul a fost terminat şi recepţionat, iar în prezent, potrivit edilului comunei, sunt trei operatori care vin în târg şi care au închiriat deja o parte din spaţiul din interiorul cortului.

R.A.Ş.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!