15.5 C
Campulung Muscel
17/06/2024

Muscelul Câmpulung Elite, eliminată de CSC Șelimbăr în turul 3 al Cupei României

Muscelul Câmpulung Elite s-a oprit în turul 3 din actuala stagiune din Cupa României după ce a fost învinsă acasă, miercuri după-amiază, cu scorul de 4-1, de formația din Liga a II-a CSC 1599 Șelimbăr (locul 14 în ediția precedentă de campionat) care este pregătită de fostul mare atacant al lui Dinamo Claudiu Niculescu.

După o primă repriză cât de cât echilibrată, încheiată cu un avantaj minim de partea oaspeților (0-1, gol R. Hernando – min. 23), în al doilea mitan echipa din Șelimbăr pune stăpânire pe joc și reușesc să marcheze încă de trei ori prin R. Hernando (min. 47 și 54), care și-a trecut astfel în cont „tripla”, și Steve Ndah (min. 73 – autogol). Golul muscelenilor a fost înscris în minutul 59 de Antonio Niță. Pentru acest meci antrenorul Costin Lazăr s-a bazat pe următorii jucători: Marian Voicu – Andrei Stelea, Marius Sanda, Gabi Matei, Luca Stancu, Steve Ndah, Jose Ntamack, Ștefan Ghiță, Codruț Turcin, Robert Dumitrescu și Lucas Fernandesz. Andrei Dumitru. Rezerve: Mituț Oprea, Antonio Niță, Elvis Ciaccio, Cătălin Sajin, Vlăduț Bălan, Marin Ion, Vasi Slăninoiu și Alexandru Nica.

N. Manole

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!