37.4 C
Campulung Muscel
17/07/2024

Octavian Lepădatu, locul 4 la „Cupa Olteniei” la karting

La sfârșitul săptămânii trecute, sâmbătă și duminică, pe pista „Speed Kart” din Bacău s-a desfășurat o nouă etapă din cadrul Campionatului Național de Karting, competiție dedicată cluburilor școlare județene.

Competiția, denumită „Cupa Olteniei”, a fost organizată de către Clubul Școlar Reșița și Palatul Copiilor Craiova. La start au fost și concurenți de la CS Rucăr, iar cel mai bun rezultat a fost obținut de Octavian Lepădatu, care în final s-a clasat pe locul 4 la clasa „Babini”. „Sâmbătă, după prima finală, pierde locul 2 din cauza faptului că un alt concurent l-a scos în exterior și a terminat pe locul 4. Duminică, în finala a doua merge senzațional patru ture, se bate pentru locul 1, face record de viteza 57km/h, face cel mai bun timp pe tur de circuit, 1.23.44, însă se întâmplă ceva cu motorul și abia merge până la final, încă două ture… Datorită avansului ajunge totuși pe locul 4, deci un loc 4 final, nemeritat…”, ne-a mărturisit tatăl băiatului, Mădălin Lepădatu.

N. Manole

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!