6.9 C
Campulung Muscel
01/12/2023

Din cauza unei denivelări, piatra cubică abia amenajată lângă Turnul Bărăţiei a trebuit scoasă

În urma identificării unei denivelări a pietrei cubice, abia amplasată în zona Bisericii „Sfântul Iacob” (Bărăţie), muncitorii au decis să ia măsuri pentru a remedia problema. Astfel, au fost demarate lucrări pentru scoaterea pietrei cubice din această zonă în vederea corectării inegalităţii. Cu toate că scopul intervenţiei este de a asigura o suprafaţă dreaptă şi uniformă, proiectul nu a fost niciodată lipsit de provocări.

Unul dintre muncitori a explicat că zona în cauză era puţin înclinată, ceea ce a determinat necesitatea scoaterii pietrei cubice pentru a o repune la loc într-o manieră corectă. „A fost zona puţin înclinată și le-am scos acum şi le facem înapoi, iar. Nu era drept, era o mică denivelare. Se rezolvă. Doar zona Bărăţiei a fost cea care a necesitat scoaterea pietrei cubice din cauza acestei denivelări”, a specificat muncitorul. Astfel, echipa de astăzi a scos piatra cubică şi a amenajat locul în care o altă echipă va sosi mâine pentru a aranja, la locul ei, piatra scoasă, asigurând finalizarea lucrărilor în această zonă.

Cu toate acestea, pe parcursul procesului de scoatere a pietrelor, s-a produs şi un incident neprevăzut. În timp ce se lucra la scoaterea pietrei cubice, unul dintre cablurile de alimentare a bolarzilor retractabili a fost atins de una dintre unelte şi a fost deteriorat. Acesta nu este nimic altceva decât un accident care ar fi putut fi evitat printr-o planificare corespunzătoare și o supraveghere adecvată a șantierului. Pe lângă punerea pietrei cubice la loc, se va necesita şi o intervenţie a tehnicianului pentru a repara cablul afectat.

R.A.Ș

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!