13 C
Campulung Muscel
02/12/2023

După ce a promovat cu ARO în Liga 3, Dan (Cârțu Gheorghe), tot mai aproape de un post de conducere la echipa doctorului Claudiu Ciolan, Muscelul Elite

După ce la începutul acestei luni și-a anunțat despărțirea de echipa ARO Câmpulung, cu care a reușit să promoveze în Liga a III-a în calitate de team-manager, Dan (Cârțu) Gheorghe nu are de gând să stea prea mult departe de fotbal, fiind în tratative avansate pentru o funcție de conducerea în cadrul celeilalte formații din Câmpulung care activează în cel de-al treilea eșalon fotbalistic al țării, Muscelul Elite, formație patronată de medicul stomatolog Claudiu Ciolan.

Iată, așadar, că ceea ce nu s-a întâmplat anul trecut poate prinde contur acum, înaintea startului noului sezon fotbalistic în Liga a III-a, existând o probabilitate de 90% ca Dan Gheorghe să facă parte din staff-ul de conducere al doctorului Ciolan, mai ales că sâmbăta trecută, el a fost prezent la amicalul dintre Unirea Bascov și Muscelul Elite, câștigat cu scorul de 6-0 de echipa doctorului Ciolan, la cârma căreia se află fostul mare fotbalist Costin Lazăr. „Niciodată nu am acceptat mediocritate, am vrut întotdeauna să mă lupt cu cei mai buni. Dacă pierd, să pierd pe valoare, dacă înving, la fel. Vreau altceva, vreau ceva mai mult, vreau să ma bat de la egal la egal cu echipele cele mai bune. Ori acest lucru nu se poate la ARO Câmpulung.”, a declarat Dan Gheorghe. Următorul amical se va desfășura sâmbătă, 29 iulie, pe stadionul din Lerești, în compania formației Olimpic Zărnești. Costin Lazăr este noul antrenor al echipei FC Muscelul Câmpulung de la jumătatea lunii iunie, atunci când a venit și preparatorul fizic Ionuț Bâclea.

Ca jucător, Costin Lazăr a avut 32 de prezențe în echipa națională a României și a evoluat la echipe de referință din fotbalul românesc și internațional: Sportul Studențesc, Rapid București, FC Voluntari Paok, Panaitolikos Agrinio, Iraklis Salonic. Un alt câștig pentru echipă este înregimentarera fundașului Gabi Matei, fotbalist cu o mare experiență la nivelul Ligii 1, unde a bifat peste 200 de meciuri. În cariera sa Gabi a jucat la echipe precum Internațional Curtea de Argeș, Pandurii Târgu-Jiu, FCSB (de 2 ori campion), FC Brașov, Academica Clinceni, ASA Tg. Mureș, Gornik Leczna, Concordia Chiajna și FC Argeș. Costin Lazăr împreună cu team-managerul Costin Ghiță au rezolvat la mijlocul săptămânii trecute transferul a doi fotbaliști din Camerun. Este vorba de Steve Ndah și Jose Ntamach, ambi imijlocași centrali. Primul este la prima lui experiență ca jucător în afara granițelor țării sale natale, iar cel de-al doilea se laudă cu prezențe la echipa U19 a Camerunului. Acesta din urma a mai evoluat în România la echipa de liga a treia Știința Miroslava.

N. Manole

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!