1.3 C
Campulung Muscel
07/12/2023

Profesorul Adrian Săvoiu lansează cartea “Scrisori din Câmpulung”, la Muzeul Municipal, astăzi, la ora 16.00

Joi 20 iulie 2023, ora 16.00, la Muzeul Municipal Câmpulung, are loc lansarea volumului „Scrisori din Câmpulung”, apărut la Editura Total Publishing, sub semnătura profesorului Adrian Săvoiu.
Într-un Argument care deschide cartea, scriitorul Liviu Mățăoanu notează:
„Dar ceea ce este cu adevărat autentic în acest volum este adevărul că nu doar marile personalități beneficiau de valențele bunăstării, ci și oamenii care își vedeau de treaba lor fără a urmări succesul. Așa se face că întâlnim în această carte povești fascinante ale unor personalități împletite cu povești nu mai puțin interesante ale oamenilor care simțeau că locul pe care îl ocupă este înrădăcinat și cuvenit, fie prin ceea ce exercitau ca profesie, fie prin ceea ce erau ca familie. Aproape că, citindu-le, nu sesizezi vreo diferență între cele două oglinzi în care se reflectă, nediferențiat, frânturile uimitoare ale unor vieți exemplare din toate sferele existențiale”.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!