12.8 C
Campulung Muscel
20/05/2024

Din cauza furtunii, un pom a căzut pe carosabil la pasarela de la intrarea în Câmpulung

Astăzi, 7 iulie 2023, din cauza furtunii, la intrarea în oraș a fost doborât un copac. Acesta, în cădere, a afectat și un stâlp Telekom care se pare că trebuia ridicat de către companie de mai mult timp.

Poliția Locală împreună cu Detașamentul de Pompieri Câmpulung au acționat în zonă pentru fluidizarea traficului rutier. Din primele amănunte, nu au existat accidente și nici victime, iar situația se află sub control. „Pompierii de la Detașamentul Câmpulung intervin cu o autospecială de intervenție, pe DN7C, pentru degajarea unui copac căzut pe carosabil”, precizează un comunicat al ISU Argeș.

Cu toate acestea, se pare că pomul care a fost doborât de furtună a afectat și un stâlp în cădere. Stâlpul aparține companiei Telekom care a fost înștiințată, în repetate rânduri, de către Primăria Câmpulung, pentru faptul că trebuie să ridice stâlpii vechi, care nu mai au nicio folosință, însă nu s-a ocupat nimeni de această problemă.

R.A.Ș

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!