25.1 C
Campulung Muscel
18/06/2024

Start în Campionatul Național de Rallycross

Doi juniori talentați, însoțiți de multiplul campion Gigi Ticuță, au reprezentat școala de pilotaj musceleană la startul noului sezon de RallyCross. Iris Muscalu și Rareș Șain au reușit să urce pe podium, după două zile de întreceri presărate cu evoluții excelente, dar și cu greșeli și probleme tehnice.

În acest week-end, la Târgu Jiu, s-a dat startul noului sezon în Campionatul National de RallyCross. RB Racing a participat cu 3 sportivi, mezina Iris Muscalu, participanta la Clasa Juniori 1, (rezervată piloților cu vârsta de 12-14 ani), Rareș Șain, participant la clasa Juniori 2, (piloți cu vârsta cuprinsă între 14 și18 ani) și mentorul lor Gigi Ticuță, participant la clasa H3. Au fost două zile cu temperaturi de vară la Târgu Jiu. Iris Muscalu a dominat, categoric, toate cele trei sesiuni de calificări, însă în finală, deși conducea detașat, a fost trădată de motorul mașinii, care cu doar o tură înainte de finish a cedat, făcând-o astfel să se mulțumească cu locul 3. Rareș Șain a intrat încrezător în lupta clasei J2, câștigând una din cele trei sesiuni de calificări și clasandu-se pe locul doi în celelalte două, dar în finală, în urma unei greșeli de pilotaj, nu a reușit să-și adjudece prima poziție, terminând pe locul secund. Din păcate, cutia de viteze a lui Gigi Ticuță a cedat imediat după un start fulminant al acestuia, iar reparația în timpul acestei etape a fost imposibilă. Așa că multiplul campion s-a concentrat pe pregătirea tinerilor săi elevi. Prin urmare, un loc doi, un loc trei și locul patru pe echipe este bilanțul participării clubului RB Racing la debutul noului sezon de RallyCross. Urmează, la finalul săptămânii, etapa de Slalom Paralel ce se va desfășura la Sibiu.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!