13 C
Campulung Muscel
02/12/2023

O nouă victorie pentru AS Contabilitate Stoenești împotriva AS Unirea Bughea de Jos, scor: 3-1

Echipa de fotbal AS Contabilitate Stoenești a disputat duminică, 11 iunie 2023, meciul cu AS Unirea Bughea de Jos. Cu toate că vremea nu a fost întocmai favorabilă, echipa a reușit să învingă gazdele și să se plaseze pe locul 8 în clasament.

  • AS Contabilitate Stoenești a urcat pe poziția 8 în clasament

Meciul de fotbal s-a desfășurat pe terenul gazdelor, în comuna Bughea de Jos, iar oaspeții, AS Contabilitate Stoenești, au reușit să marcheze trei goluri importante ale meciului. Așadar, marcatorii acestora au fost Cristian Bragă, Eduard Cioacă și Ionuț Alexandru Piuaru. Aceștia au jucat exemplar și au adus victoria de partea echipei.

Potrivit lui Florin Oancea, fondatorul echipei, a precizat că: „am vrut să facem o echipă foarte bună, am adus băieții aceștia doi ultima dată, jucători buni, care au făcut junioratul la Muscelul Elite. Chiar băieții aceștia doi, George Bratu de la Sola Grația și Florinel Claudiu Luca de la Muscelul Elite, sunt doi băieți cu o experiență remarcabilă. Echipa a avut parte, în general, de victorii pe terenul de acasă, fiindcă vin foarte mulți spectatori, având la un moment dat un număr de 500 de oameni prezenți pe teren, fiind plin pe toate laturile. De asemenea, vin spectatori și din alte părți, spre exemplu din Valea Mare, pentru a vedea meciurile băieților, ceea ce îi încurajează”.

Cu toate acestea, AS Contabilitate Stoenești se află, potrivit lui Florin Oancea, ceva mai sus de jumătatea clasamentului. „Mi-aș fi dorit să ajungem în primele 3 locuri, acesta era obiectivul la ce jucători am adus, dar una este planul de acasă, alta este ce se întâmplă pe teren. Mai avem câteva meciuri pe care le vom disputa acasă și probabil o să terminăm pe locul al VII-lea, însă suntem departe de celelalte echipe ca puncte. Să spunem că vom termina pe 7 din 18 locuri, dar ca puncte, cel puțin, Cetățeni sunt cu 10 puncte peste noi”, a declarat acesta. „Totuși, avem obiectiv anul viitor, sperăm să reușim să ajungem în primele trei locuri, însă sunt foarte mari cheltuielile echipei de fotbal. După Petrolul Hârtiești cred că noi am avut cele mai mari costuri. O parte din jucători nu sunt acasă, ceea ce implică costuri de transport și se adună. La anul vor avea șanse, cel puțin dacă păstrăm lotul acesta și mai ne trebuie un portar și un fundaș central, sunt sigur că vom reuși!”, a mai menționat Florin Oancea.

În ultimul meci al echipei AS Contabilitate Stoenești disputat împotriva AS Unirea Bughea de Jos, echipa s-a clasat pe locul 8. Probabil, după spusele lui Florin Oancea, aceasta va mai avansa pe parcursul următoarelor meciuri.

Robert Adrian ȘTEFAN

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!