1.9 C
Campulung Muscel
29/11/2023

Bucurie și creativitate la vernisajul expoziției „Copilăria, boboc de floare”

Expoziția „Copilăria, boboc de floare” a fost găzduită de Asociația de Arte Vizuale „I.D. Negulici” din Câmpulung, iar vernisajul acesteia a avut loc sâmbătă, 10 iunie 2023. Evenimentul a fost marcat de prezența copiilor de la Grădinița cu program prelungit „Sfânta Marina”, coordonați de profesorul Cristina Ungureanu, care au pregătit un moment artistic special pentru publicul prezent.

  • Momentul artistic al copiilor i-a încântat pe cei prezenți la eveniment

Copiii de la Grădinița cu program prelungit „Sfânta Marina” au avut un rol special în cadrul vernisajului expoziției. Aceștia au impresionat publicul prezent prin dansurile lor în pași de vals, dar și prin recitaluri de poezii cu specificul copilăriei. Copiii au demonstrat talentul și creativitatea specifică vârstei lor, contribuind la atmosfera plină de bucurie și entuziasm a evenimentului.

În cadrul vernisajului, Livia Oprescu a lansat două volume de carte, intitulate „Poezii pentru copii” și „Fabule”. Volumul de fabule a fost realizat în colaborare cu câțiva copii, care au fost premiați cu diplome de recunoștință pentru implicarea acestora în proiect. Unul dintre colaboratorii Liviei Oprescu la volumul de fabule a fost Ana Marghitoiu, responsabilă cu realizarea ilustrațiilor cărții. De asemenea, un alt colaborator a fost Alexandru Ionuț Bălan, care s-a ocupat cu tot ceea ce este legat de tehnologie.

Potrivit profesorului coordonator al copiilor Grădiniței „Sfânta Marina”, Cristina Ungureanu, „aș vrea să felicit pe doamna Livia Oprescu pentru cărțile pe care le-a scris și tablourile pe care le-a expus în cadrul evenimentului de astăzi. Cu siguranță pentru micuți a fost o lecție frumoasă prin care s-au familiarizat cu câteva aspecte ale artei și au motivat, cu siguranță, gustul estetic, și bănuiesc că și interesul pentru artă, căci nu putem ști dacă, pe viitor, careva dintre ei va deveni un pictor și va avea ca amintire ziua de astăzi pe fotografie”.

Robert Adrian ȘTEFAN

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!