13 C
Campulung Muscel
02/12/2023

Sportivii LPS au obținut din nou medalii la concursurile de atletism

Sportivii Liceului cu Program Sportiv Câmpulung au urcat din nou pe podiumul de premiere. În perioada 27-28 mai 2023 s-a desfășurat Campionatul Național de Copii, categoria I și II, la care au participat sute de copii din întreaga țară. La acest concurs, LPS a avut patru copii medaliați.

  • Rezultatele sportivilor LPS

Natalia Ochi și Ioana Udo sunt cele două sportive care sunt antrenate de către profesor Doina Rusu. Acestea sunt generația 2011 și au reușit să obțină medalii de aur și de argint astfel:

Natalia Ochi

  • medalia de aur la proba 200 metri garduri: 28.92s
  • medalia de argint la proba 60m: 9.45s

Ioana Udo

  • medalia de aur la prăjină: 2.10m
  • medalia de argint la suliță: 22.30m

De asemenea, Denisa Stejăreanu a fost medalitată cu argint la prăjină: 2.00m. Aceasta este antrenată de către profesor Dana Leocă. Totodată, Cristina Stan, generația 2010, la aceeași probă, a reușit să obțină medalia de bronz, fiind îndrumată de către profesor Irinel Cojanu.

Potrivit Nataliei Ochi, „sunt foarte mulțumită de rezultatul meu! Am alergat mai repede față de fete mai mari ca mine cu un an, dar și față de băieți de vârsta mea.” În urma rezultatelor obținute, Ioana Udo a menționat că: „deși am doar un an de pregătire am participat în acest an la mai multe probe, precum săritura în înălțime, aruncarea greutății, aruncarea suliței și proba cu prăjina. Sunt campioană la săritura cu prăjina și, cu toate că este o probă grea, îmi place și sunt mulțumită de rezultate!”.

  • Doi sportivi au obținut rezultate meritorii la Olimpiada Sportului Școlar

În data de 31 mai 2023 s-a organizat faza județeană, la ciclul primar, a Olimpiadei Sportului Școlar, care a avut loc la Pitești. Din Câmpulung au participat doi sportivi care s-au remarcat prin rezultatele deosebite obținute la această olimpiadă, astfel:

Ioana Udo, elevă a Liceului cu Program Sportiv Câmpulung, a obținut locul I la proba 600m, timp: 2.03m și locul al III-lea la proba 60m, timp: 9.03s. Sportiva este antrenată de către profesor Mariana Lovișteanu.

De asemenea, la acest concurs a participat și Horia Hîrleșteanu, cel care a reușit să obțină locul I la proba 600m cu un timp de: 1.52m și locul al III-lea la proba 60m, având un timp de: 8.92s. Acesta este elev al Școlii Gimnaziale „Sfântul Iacob” și este îndrumat de către profesor Marius Brătulescu.

Robert Adrian ȘTEFAN

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!