11.7 C
Campulung Muscel
28/05/2023

Duminică se va organiza Ziua Comunei Dâmbovicioara: o sărbătoare de tradiție și cultură

Duminică, 21 mai 2023, Primăria și Consiliul Local al comunei Dâmbovicioara organizează cea de-a XVI-a Ediție a Zilei Comunei. Începând de la ora 13.00, cei interesați sunt așteptați pe terenul de sport al Școlii Gimnaziale Podu Dâmboviței, sat Podu Dâmboviței.

  • Invitați speciali și comercianți de produse tradiționale, la Ziua Comunei

Dâmbovicioara se pregătește să sărbătorească Ziua Comunei, un eveniment plin de bucurie, organizat de Primăria și Consiliul Local al comunei Dâmbovicioara. Această zi specială este dedicată promovării tradițiilor locale, a muzicii populare autentice și a produselor tradiționale.

Evenimentul va fi marcat de prezența unor invitați speciali, interpreți talentați de muzică populară, care vor încânta publicul cu melodii autentice și dansuri tradiționale. Artiștii vor crea o atmosferă unică și vor transmite emoție și bucurie celor prezenți.

Comercianții locali vor fi și ei prezenți, aducând o gamă variată de produse tradiționale și suveniruri. Vizitatorii vor avea ocazia să descopere bogăția gastronomică a comunei, savurând preparate tradiționale, iar cei dornici vor putea achiziționa obiecte lucrate manual, împletituri și alte produse specifice acestei regiuni.

Organizatorii evenimentului au depus eforturi considerabile pentru a crea o atmosferă autentică și memorabilă pentru toți participanții. Aceștia doresc să promoveze frumusețea comunei și să evidențieze valorile și tradițiile locale. Printre invitați se numără:

  • Georgiana Lapadat
  • Vasile Vădan
  • Dragoș Ungureanu
  • Călușarii din Stolnici
  • Școala Gimnazială Podul Dâmboviței

Ziua Comunei Dâmbovicioara este o oportunitate de a descoperi și de a experimenta autenticitatea culturii românești. Locuitorii și vizitatorii vor fi invitați să se alăture sărbătorii, să se bucure de muzică, dansuri și gastronomie, și să aducă contribuția la păstrarea și promovarea tradițiilor locale.

R.A.Ș

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!