3 C
Campulung Muscel
29/11/2023

Meci la egalitate, Gloria Berevoești-AS Contabilitate Stoenești: 2-2

Duminică, 9 aprilie 2023, pe terenul central din Berevoești s-a disputat meciul de fotbal dintre AS Contabilitate Stoenești și Gloria Berevoești. Repriza a fost destul de strânsă și s-a resimțit în scorul final, echipele fiind la egalitate: 2-2.

  • Iată filmul meciului

Echipa gazdă a fost Gloria Berevoești, care a început meciul cu un ușor avantaj, însă jucătorii echipei AS Contabilitate Stoenești nu s-au lăsat mai prejos, echilibrând imediat partida. În jumătatea primei reprize, scorul a fost de 1-0 pentru echipa din Berevoești, după un atac destul de rapid. La scurt timp, Ionuț Piuaru, atacantul echipei AS Contabilitate Stoenești a dus mingea la mijlocul careului, pasându-i lui Florinel Luca, care a reușit să înscrie golul echipei, repriza fiind terminată cu 1-1.

În continuare, presiunile jucătorilor ambelor echipe s-a resimțit, iar cea de-a doua repriză a fost plină de ocazii pentru ambele echipe. Primul gol a fost înscris de către Ionuț Piuaru, atacant al echipei AS Contabilitate Stoenești, conducând scorul cu 2-1. Cu toate acestea, pe final de meci, când victoria era foarte aproape de AS Contabilitate Stoenești, echipa rivală a reușit să înscrie ultimul gol, egalând scorul cu 2-2.

În final, AS Contabilitate Stoenești a fost foarte aproape să plece cu cele 3 puncte. „Felicitări băieți! Mulțumim și suporterilor care au venit astăzi să ne susțină!”, a transmis conducerea echipei AS Contabilitate Sotenești.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!