-2.6 C
Campulung Muscel
05/12/2023

Galeria CS Muscel a însemnat al 7-lea jucător al echipei de volei Speranțe

Echipa de volei CS Muscel, care a participat, de curând, la turneul semifinal desfășurat acasă, a avut parte de cel mai bun suport moral din partea celor prezenți.

  • Galeria a fost al 7-lea jucător al echipei

De pe margine, întreaga galerie de fotbal venită special, ca de fiecare dată, pentru meciul de volei, alături de părinții voleibalistelor și prietenii prezenți la turneu, a fost aproape de CS Muscel. Aceștia au strigat numele echipei, le-au încurajat de pe margine, le-au ținut pumnii și le-au felicitat pentru fiecare moment petrecut pe teren. Galeria CS Muscel a reușit să ofere o atmosferă deosebită pentru echipă. Suporterii au adus toba special pentru a crea emoții pentru jucătoare, ajutând enorm la câștigul fiecărui meci.

Antrenorul echipei, Adrian Mihăilă, a fost copleșit de emoțiile pe care le-a trăit alături de aceștia, punctând faptul că oamenii prezenți la aceste meciuri, dar și galeria au însemnat enorm în privința suportului de care a avut parte echipa. „A fost o emulație, am primit mesaje de la colegi antrenori care, pe lângă faptul că noi jucăm un volei de calitate, au apreciat atmosfera și emulația din oraș. Un părinte mi-a făcut un banner cu CS Muscel cu pozele fetelor care au luat medalii în anii anteriori. Țin să le mulțumesc, în mod deosebit, băieților de la galeria de fotbal, care creează o atmosferă deosebită. Ei sunt al 7-lea, al 8-lea jucător al nostru, alături de părinți.”, ne-a declarat acesta.

După ce echipa a fost calificată în turneul final, câștigând fiecare meci, întreaga galerie le-a primit pe jucătoare în curtea Școlii „Nanu Muscel” cu multe aplauze, cu steagurile pe care era inscripționat numele echipei și, totodată, cu unicul imn al echipei de volei CS Muscel.

Robert Adrian ȘTEFAN

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!