11.7 C
Campulung Muscel
28/05/2023

Incendiu la o fabrică de peleți din Schitu Golești

Pompierii câmpulungeni au fost solicitați să intervină, în noaptea de 20/21 martie, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o hală de producție din comuna Schitu Golești. Nu au fost victime, însă pagubele sunt însemnate.

„Pe parcursul nopții, pompierii de la Detașamentul Câmpulung și Punctul de Lucru Aninoasa au acționat cu patru autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui Incendiu izbucnit la o hală de la o fabrica de peleți din comuna Schitu Golești, satul Lăzărești. În urma producerii evenimentului a fost afectată structura halei, pe o suprafață de aproximativ 200 mp, utilajele de producție, și a ars o cantitate de aproximativ o tona de peleți. Din fericire, nu au fost victime. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost de natură electrică.”, informează ISU Argeș.

A. Barbu

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!