11.7 C
Campulung Muscel
28/05/2023

Simon Măzărache, fotbal show pe „Municipal” în partida ARO Câmpulung – Viitorul Bîrla, scor 4-0

ARO Câmpulung și-a trecut în cont, sâmbătă, o nouă victorie în campionatul Ligii a 4-a Argeș, făcând astfel încă un pas spre câștigarea competiției, pe care a dominat-o clar până acum. Elevii antrenorului Ovidiu Tică au învins, pe „Municipal”, cu 4-0, pe Viitorul Bîrla, toate golurile fiind marcate în repriza a doua. Cu un gol și două assist-uri, Simon Măzărache a fost cel mai bun jucător al meciului.

Deși a deținut în permanență controlul, dominând clar jocul, ARO n-a reușit să marcheze în prima partea a meciului cu formația din Bîrla. Pauza a fost un sfetnic bun, iar la reluare fotbaliștii musceleni au intrat pe teren mult mai motivați, în special Măzărache care, încă din primul minut al reprizei a doua, a luat o acțiune pe cont propriu, driblând mai mulți jucători adverși, însă n-a ieșit golul. Acesta avea să vină în minutul 60, autor Leca, pentru ca patru minute mai târziu Nilă să ducă scorul la 2-0, din pasa lui Măzărache. În minutul 72, Nilă îi întoarce serviciul fostului atacant care a activat în Liga I și scorul devine 3-0. În minutul 80 se stabilește rezultatul final, la capătul unei acțiuni de toată frumusețea care l-a avut în prim-plan pe același Simon Măzărache. Atacantul muscelean a plecat în dribling din propria jumătate de teren,pe partea stângă, apoi a centrat în fața porții adverse de unde Andrei Cicu a șutat fără speranță sub transversală.

N. Manole

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!