10.1 C
Campulung Muscel
19/05/2024

Muscelenii vor susţine proba practică a obţinerii permisului de conducere cu poliţişti de la Braşov

Examinatori din Braşov şi Dolj vor testa în Argeş alături de poliţiştii Serviciului Permise, în lunile martie şi aprilie.

„Nu am uitat de ceea ce am spus la sfârşitul anului 2021, că vom încerca să găsim soluţii ca să fie redusă perioada de programare pentru proba practică a obţinerii permisului de conducere. Am făcut noi demersuri. În luna martie, pe data de 19, cinci poliţişti vor veni din Braşov ca sprijin pentru examinatorii argeşeni. Este vorba despre o zi de sâmbătă, iar agenţii le vor verifica cunoştinţele celor care susţin examenul practic la Câmpulung. Pe 16 aprilie, tot sâmbăta, şase examinatori din Dolj vor face testări pe trasee din Piteşti. Vor lucra alături de poliţiştii Serviciului de Permise Argeş. În total, vor fi 13 examinatori.”, a transmis prefectul Radu Perianu.

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!