11.7 C
Campulung Muscel
28/05/2023

Două medalii de aur şi trei de argint pentru LPS Câmpulung la Campionatul Naţional U16 – etapa finală

Municipiul Bacău a găzduit, în perioada 18-19 martie, etapa finală a Campionatului Naţional de atletism, în sală, competiţie rezervată cadeţilor (U16). La întreceri au participat şi şase atleţi de la Liceul cu Program Sportiv Câmpulung, iar patru dintre ei s-au întors acasă cu medalii.

  • Jessus Armando Bănicioiu, titlu naţional şi PB în proba de 60 mp

Au urcat pe podiumul de premiere Jessus Armando Bănicioiu (antrenor prof. Daniela Păcioianu) – locul 1 la 60 mp şi locul 2 la 200 mp, David Brânduşoiu (antrenor prof. Ionela Popescu) – locul 1 la săritura cu prăjina, Giulia Belciug (antrenor prof. Daniela Leocă) – locul 2 la greutate şi Izabela Bărboi (antrenor prof. Gheorghe Ivan) – locul 2 la săritura cu prăjina. Ceilalţi doi sportivi din delegaţia musceleană au fost aproape de podium: Luca Hîrleşteanu (antrenor prof. Doina Rusu) a fost al patrulea la săritura cu prăjina, iar Ştefan Ungureanu (antrenor prof.  Daniela Leocă) s-a clasat pe locul 5 în aceeaşi probă. De menţionat faptul că  Jessus Armando Bănicioiu a înregistrat un nou record personal (PB) – 7,20 s în proba în care a devenit campion naţional, 60 mp.

N. Manole

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!