6.9 C
Campulung Muscel
01/12/2023

Muscel Auto Show se va organiza și în această vară, la Câmpulung

Spectacolul de mașini frumoase „Muscel Auto Show” revine, vara aceasta, la Câmpulung, cu mult mai mulți participanți, cu și mai multe mașini tunate, dar și cu probe, premii și surprize pe măsură. Este un eveniment dedicat tuturor categoriilor de mașini, pornind de la cele modificate în propriile garaje, până la cele modificate în Auto Shop-uri de acest gen.

Gabriel Marinescu, organizatorul evenimentului: „Noi încercăm să facem, pe cât de mult putem, ceva frumos pentru Câmpulung şi pentru locuitori”

În acest an, în perioada 1-2 iulie 2023, la Câmpulung Muscel se va organiza cel mai așteptat eveniment de către pasionații automobilelor, „Muscel Auto Show”. Este un spectacol cu și despre mașini frumoase, modificate, ce dețin mulți cai sub capotă și care, cu siguranță, vor capta atenția din partea iubitorilor auto.
Spre deosebire de anul trecut, când au fost expuse în jur de 150 de mașini și au fost prezenți aproximativ 1.000 de spectatori, anul acesta, se așteaptă ca numărul participanților să depășească cu mult pragul ediției precedente.

„Comparativ cu ce a fost anul trecut, ne aștepăm la un număr mult mai mare de participanți, pentru că noi, echipa noastră, am mai fost la show-uri de tuning prin țară și, pe unde am fost, ne-am întâlnit cu participanți prezenți și la ediția din Câmpulung și ne-au spus că le-a plăcut foarte mult evenimentul, am primit un feed-back pozitiv. S-a răspândit vorba destul de repede și am observat că au fost destul de mulți care nu au participat anul trecut și ar dori să participe anul acesta. Noi încercăm să facem, pe cât de mult putem, ceva frumos pentru Câmpulung și pentru locuitori, dar cât ne va permite spațiul.”, a menționat Gabriel Marinescu, organizatorul acestui spectacol.

Spaţiul, probele şi premiile vor fi stabilite în curând

Prima ediție a evenimentului s-a desfășurat în centrul orașului Câmpulung, care a reușit să atragă foarte mulți spectatori, însă au fost și oameni deranjați de zgomotele mașinilor. În acest an, organizatorii au decis să schimbe locația în care se va organiza spectacolul. Momentan, întrucât organizarea este încă la început și trebuie stabilite o mulțime de aspecte, locația în care se va desfășura evenimentul nu este încă precizată. Dar, potrivit organizatorului Gabriel Marinescu, există șansa ca, în acest an, mașinile să fie parcate pe Stadionul Municipal Câmpulung și în parcarea acestuia, întrucât este un spațiu destul de larg și ferit de aglomerația din centrul orașului, însă care permite prezența unui public restrâns.

În ceea ce privește probele care se vor susține, există premii pentru fiecare categorie. Anul trecut, în cadrul evenimentului, s-au desfășurat probe precum: Limbo, Air-Ride Battle, Best Trunk Set-up, Best interior, Best Wheels Fitment, Best Engine, Best Paint, Best Wrap. Noutatea acestui an vor fi probele nou introduse, precum: Best Car of the Show (locul I, II și III), Best Racing Car (o categorie nouă, dedicată mașinilor modificate pentru curse, precum raliu, drift, viteză în coastă, etc.); probe interactive: Ținutul jantei în mână, proba de Rope (se vor forma echipe de câte 4-5 persoane, care vor trage de o frânghie, unii dintr-o parte, iar alții din cealaltă parte, până când vor câștiga cei care vor aduce oponenții cât mai aproape de mijloc sau care îi vor face pe aceștia să cadă în timpul probei).

De asemenea, cea mai spectaculoasă și îndrăgită probă de către pasionații auto va fi pusă în categoria specială: Exhaust Battle, proba în care mașinile vor fi turate la maxim și vor reda un sunet puternic, acompaniat de „pops and bangs”, pentru placul spectatorilor.

Nu în ultimul rând, se va face și un spectacol de drift, care să ridice adrenalina la cote maxime, iar evenimentul va mai avea parte și de multe alte surprize. Robert Adrian ȘTEFAN

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!