3.5 C
Campulung Muscel
23/03/2023

O elevă a Colegiului Național „Dinicu Golescu” a câștigat locul I la etapa județeană de șah

În data de 28 ianuarie 2023, la Colegiul Național „Zinca Golescu” din Pitești s-a desfășurat faza județeană de șah a Competiției ONSS (Olimpiada Națională a Sportului Școlar), la care au participat elevi ai liceelor din Județul Argeș.

  • Elevii Colegiului Național „Dinicu Golescu” au obținut rezultate foarte bune

La această competiție au participat, în total, patru elevi, respectiv trei fete și un băiat, din cadrul Colegiului Național „Dinicu Golescu” din Câmpulung, îndrumați de profesorul Iulian Nicolaescu. Aceștia au reușit să obțină rezultate remarcabile. Elena Paulet, elevă în clasa a X-a B a cucerit locul I, calificându-se astfel în etapa națională. Teodor Nedelcu, elev în clasa a IX-a D, a primit Mențiune, iar Miruna Matei, elevă în clasa a IX-a B, a obținut Mențiune.

Etapa națională se va desfășura în perioada 19-21 mai, la Craiova, în cadrul căreia eleva Elena Paulet se va confrunta cu șahiști de elită ai liceelor din România.

Sursa foto: Facebook Colegiul Național Dinicu Golescu
Robert Adrian ȘTEFAN

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!