1.3 C
Campulung Muscel
07/12/2023

Seniorii de la CS Voinţa, împreună cu antrenorul Mădălin Ionaşcu, au semnat cu Rapid Bucureşti

  • Municipiul Câmpulung, fără echipă în Superliga Naţională la tenis de masă
  • La Câmpulung vor activa doar grupele de copii şi juniori

După 15 ani de activitate la Câmpulung, ca jucător şi antrenor, Mădălin Ionaşcu a părăsit clubul Voinţa (fost Pristavu), urmând să înceapă un nou proiect în domeniu, la un club din Bucureşti şi anume Rapid. Alături de el, au plecat şi câţiva dintre sportivii cu care a colaborat la Câmpulung.

„Am realizat că e foarte important să fii de partea progresului”

Anunţul a fost făcut în urmă cu câteva zile, în cadrul obişnuitei festivităţi de premiere a sportivilor la final de an, chiar de unul dintre acţionarii clubului, Gheorghe Pristavu, cel care a „reinventat” tenisul de masă de la Câmpulung, punând suflet şi bani pentru a face performanţă în acest sport. „Cu câteva luni în urmă, când a venit la mine să-mi spună că există această posibilitate de a merge el şi cu cei mari la Rapid, mi s-a rupt inima. El nu ştie, probabil că nimeni nu ştie! Am stat să mă gândesc bine şi am realizat că e foarte important să fii de partea progresului. Aceşti tineri merită o şansă şi sper din toată inima să o valorifice. Îmi doresc ca acest club Rapid să investească mult în ping-pong, să creeze condiţiile care sunt necesare pentru sportul de superperformanţă, unde trebuie deja o bază materială şi o finanţare superioare. Am încredere în ei şi voi fi cu ochii pe ei. Şi cu ochii, şi cu sfaturile, şi cu gura, cu toate cele, pentru că sunt copiii mei (…). Responsabilitatea de a creşte oameni este primordială!”, a declarat Gheorghe Pristavu.

„Au fost 15 ani formidabili”

Mădălin Ionaşcu a venit la Câmpulung în 2007, ca jucător, dedicându-se apoi meseriei de antrenor. „Povestea tenisului de masă va continua la Câmpulung. Sunt convins că Gabi şi Camelia (n.r. antrenori) vor face o treabă bună. Eu voi rămâne în continuare alături de club, ca preşedinte, şi voi încerca să ajut cât de mult se va putea activitatea acestuia. Au fost 15 ani formidabili, îi mulţumesc şi eu pe această cale domnului Pristavu pentru că ne-a oferit cele mai bune condiţii şi a fost tot timpul la dispoziţia noastră, suportând toate nevoile pe care acest club le-a avut de-a lungul timpului. Sper să ne vedem sănătoşi anul viitor şi aştept rezultate cât mai frumoase în anii care urmează.”, a precizat antrenorul Mădălin Ionaşcu. Alături de acesta vor pleca la Rapid următorii jucători: Alex Manole, Alin Spelbuş, Iulian Chiriţa şi Florin Spelbuş. „Sunt sportiv al clubului de aproximativ 17 ani. Aici am crescut şi format ca sportiv de performanţă, aducând clubului foarte multe trofee şi medalii. Urmează o nouă perioadă în viaţa mea în care o să schimb clubul. Vreau să mulţumesc tuturor, domnului Pristavu, domnului antrenor, tuturor celor care ne-au însoţit în această călătorie frumoasă, pentru tot ceea ce au făcut pentru mine şi noi toţi.”, a fost mesajul de despărţire al lui Alex Manole. “E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!