10.7 C
Campulung Muscel
27/05/2024

S-a stabilit cine vor fi şefii Posturilor de Poliţie de la Cetăţeni, Godeni, Albeşti şi Coşeşti

La începutul anului, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş a scos la concurs, prin recrutare din sursă internă cinci funcţii de şef de Post de Poliţie, fiind vorba de cale din localităţile Beleţi Negreşti, Cetăţeni, Godeni, Albeştii de Muscel şi Coşeşti. Postul de la Beleţi Negreşti face parte din Secţia Rurală Călineşti; cel de la Cetăţeni, aparţine de Rucăr; cel de la Godeni de Schitu Goleşti; cel de la Albeştii de Muscel, de Secţia Valea Mare Pravăţ; iar cel de la Coşeşti, de Secţia Stâlpeni.

Pe cele cinci posturi s-au înscris şapte candidaţi, dar unul a fost invalidat pentru „nedepunere în termen a documentelor la dosarul de concurs”. După ce au trecut testarea psihologică, cei şase au susţinut unica probă a concursului, interviul, care s-a ţinut pe 15 februarie. În aceeaşi zi, comisia de examinare a anunţat şi rezultatele.

Astfel, în Muscel, agentul şef principal Sorin Georgescu va coordona Postul de la Godeni; agentul şef principal Constantin Vasile pe cel de la Albeştii de Muscel; agentul şef adjunct Adina Constantinescu pe cel de le Cetăţeni; iar Nicolae Cavaleru pe cel de la Coşeşti. Acesta este rezultatul înainte de eventuale contestaţii, dar, ţinând cont că nu au avut contracandidaţi, sigur va rămâne neschimbat, iar ei vor fi poliţiştii din fruntea Posturilor de Poliţie amintite.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!