20.2 C
Campulung Muscel
25/06/2024

Primarul Marian Toader şi viceprimarul Adriana Cicu, mesagerii lui Moş Crăciun pentru sportivii de la ACS Campionii Lereşti

Primarul Marian Toader şi viceprimarul Adriana Cicu au fost, joi seara, mesagerii lui Moş Crăciun pentru sportivii de la clubul de karate ACS Campionii Lereşti, care au obţinut pe parcursul anului 2022 mai multe performanţe remarcabile.

„Au venit ca reprezentanţi ai lui Moş Crăciun, cu cadouri pentru voi toţi.”, a precizat, în debutul întâlnirii, sensei Raluca Enache. „Având în vedere că performanţele şi rezultatele obţinute s-au auzit inclusiv la Moş Crăciun, acesta nu a uitat de voi şi v-a trimis daruri prin intermediul nostru. În primul rând, trebuie s-o felicit pe doamna Raluca Enache, pentru ceea ce face şi pentru faptul că este lereşteancă, iar noi ne mândrim cu acest lucru. Performanţele voastre ne obligă, pe noi, autorităţile locale, să fim alături de voi, să vă sprijinim în tot ceea ce întreprindeţi. Anul acesta, aşa cum promisesem de anul trecut, a fost un început destul de bun. Cu siguranţă, la anul va fi şi mai bine, vom căuta soluţii pentru a vă susţine, pentru că sportul fără bani nu se poate face. Sunt mândru că numele localităţii noastre, Lereşti, s-a auzit în toată lumea şi s-o ţineţi tot aşa!”, le-a spus tinerilor karatişti primarul Marian Toader.

Cei doi edili au asistat la o demonstraţie a sportivilor, printre ei aflându-se şi Ştefania Codârlă, proaspăt campioana mondială. Şefii administraţiei locale din Lereşti au pregătit pentru sensei Raluca Enache o plachetă de excelenţă, „în semn de înaltă apreciere şi preţuire, pentru rezultatele sportive excepţionale obţinute şi pentru promovarea comunei Lereşti în cadrul competiţiilor sportive.” Sportiva a promis să menţină cel puţin acelaşi nivel al rezultatelor şi în anul următor, dar crede că va fi un an şi mai ridicat.

N. MANOLE

Sursa foto: viceprimar Adriana Cicu

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!