12.8 C
Campulung Muscel
20/05/2024

Primarul de la Ciugud i-a lansat Elenei Lasconi invitaţia de a-l vizita. Întâlnirea va avea loc pe 18 mai

Primăria comunei Ciugud, o campioană a accesărilor de fonduri europene, i-a lansat public invitaţia Elenei Lasconi de a vizita localitatea vestită în România pentru modernizarea reuşită cu bani atraşi. Contextul în care s-a produs invitaţia este următorul. Ieri, primăriţa Câmpulungului a făcut anunţul montării de GPS pe toate maşinile Primăriei şi ale Poliţiei Locale, măsură care se extinde la autoturismele şi vehiculele deţinute de ADP, şcoli, spitale, Direcţia de Asistenţă Socială. Toate vor avea pe ele sistem GPS, ca să se ştie pe unde circulă şi în ce scop. Înaintea acestei dispoziţii nepopulare printre cei care ardeau gazul de pomană, pe banii noştri, Elena Lasconi a reuşit înlocuirea bonurilor de carburant cu carduri personalizate, folosite strict pentru autovehiculele Primăriei. Urmarea anticipată de primăriţă: reducerea consumului cu 6.000 de litri (!) pentru cele trei maşini ale Primăriei comparativ cu anul 2019! Vă daţi seama care erau proporţiile lăfăitului în taxele şi impozitele noastre!

  • Un cetăţean a propus un parteneriat între Primăriile Câmpulungului şi Ciugud. Primăria Ciugud a acceptat provocarea   

Între sutele de comentarii provocate de această postare a primarului Câmpulungului regăsim unul care propune un parteneriat între Primăria Câmpulungului şi Primăria Ciugud. „Eu aştept să citesc anunţul privind parteneriatul încheiat între Primăria Municipiului Câmpulung şi Primăria Comunei Ciugud. Împreună aţi da un exemplu de urmat tuturor primăriilor din micile oraşe sau comune din România. Felicitări pentru ceea ce faceţi!”, scrie cetăţeanul a cărui idee n-a rămas fără replică.

Primăria Ciugud, ai cărei reprezentanţi urmăresc activitatea Elenei Lasconi, a postat un mesaj sinonim cu o invitaţie pentru primăriţa Câmpulungului. „Stimate domn, noi urmărim cu drag ceea ce face doamna primar şi echipa Primăriei. Aceasta este România normală pe care noi o iubim şi pe care vrem să o multiplicăm în fiecare colţişor din ţară. Acceptăm provocarea dumneavoastră şi îi invităm pe colegii noştri de la Câmpulung la Ciugud. Sperăm să primim şi noi aceeaşi invitaţie. Sănătate multă!”, scriu cei de la Primăria Ciugud pe pagina de Facebook a Elenei Lasconi.

  • După invitaţia primită de la Primăria Ciugud pe pagina ei, Elena Lasconi l-a sunat pe primar

Invitaţia nu putea rămâne fără o reacţie pozitivă din partea destinatarei, care l-a sunat pe primarul Ciugudului, Gheorghe Damian. Omologul primăriţei s-a bucurat s-o audă la telefon pe Elena Lasconi, împreună cu care a şi stabilit întâlnirea pe 18 mai. Aşadar, peste o săptămână şi jumătate, primăriţa Câmpulungului merge în comuna din inima Transilvaniei dezvoltată cu fonduri, care a devenit promotorul conceptul „Smart Village”. „Despre noi se spune de multe ori „Ciugud to be true” ca şi când tot ceea ce vei vedea aici este prea frumos să fie adevărat pentru o comună românească. La Ciugud este doar NORMALITATEA care ar trebui să se regăsească în fiecare sat din România. Este normalitatea pe care o merită fiecare român. Iar această normalitate se construiește doar dacă crezi în comunitatea ta, în oamenii care, la rândul lor, au avut încredere în tine să îi reprezinţi. De aici, alături de o echipă de oameni profesionişti, poţi începe să visezi, iar apoi prin muncă şi seriozitate să transformi visele în realitate.”, scrie primarul Ciugudului pe pagina Primăriei. M.B.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!