3 C
Campulung Muscel
29/11/2023

Veta Biriş şi Grupul de teologi din Blaj, invitaţii speciali ai Festivalului de Colinde din 21 decembrie

Unul dintre spectacolele pregătite pentru sfârşitul de an, în luna Sărbătorilor de Iarnă, va avea loc săptămâna viitoare, pe 21 decembrie 2022. Ediţia a doua a Festivalului Naţional de Colinde, Datini şi Obiceiuri de Crăciun şi Anul Nou „Iată, vin colindătorii” nu se va mai desfăşura în aer liber, ca anul trecut, când temperaturile foarte scăzute au compromis participarea la un eveniment muncit. Doar parada populară, care deschide festivalul, se va derula afară, pe un traseu lărgit faţă de cel din 2021, întrucât colindătorii şi călăreţii de la Herghelia 7 Cai din Nămăeşti vor face un ocol care va include şi Piaţa Jurământului. Anul trecut, din cauza lucrărilor de pe Bulevardul „Pardon”, s-au oprit la Bărăţie, dându-se roată doar bulevardului. Însă spectacolul se va ţine în sala Casei de Cultură a Sindicatelor „C.D. Aricescu”, începând cu ora 17.00.

Evenimentul organizat de Casa de Cultură „Tudor Muşatescu”, cu sprijinul Primăriei Câmpulung, se va desfăşura după următorul program:

MIERCURI 21 DECEMBRIE 2022:

ORA 16.00 – PARADA grupurilor de colindători şi a reprezentanţilor HERGHELIEI 7 CAI Nămăeşti, pe traseul Piaţa Jurământului – Piaţa Primăriei Municipiului Câmpulung;

ORA 17.00 – PROGRAM ARTISTIC – Sala de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor „C.D. Aricescu” (Clubul ARO) Câmpulung.

Participă:

  • VETA BIRIŞ şi Grupul de teologi din Blaj;
  • „CEATA DE LA BOROAIA” din Bucovina;
  • Grupul de colindători „CERCĂNELUL” din Borşa, Maramureş;
  • Grupul Vocal „DORURI MUSCELENE”;
  • Grupul de colindători „CIOBĂNAŞUL” din Corbi, Argeş;
  • Grupul de colindători al Casei de Cultură „Tudor Muşatescu”:
  • Clasa „MUSICALS BY GINA PAVEL” şi Grupul vocal „MUGURAŞII DE LA SCHITU”;
  • Grupul de colindători „ALUNELUL” din Lereşti;
  • Grupul de colindători „PLUGUŞORUL”, din Ţiţeşti, Argeş;

Acompaniază Taraful „CĂTĂLIN IANCU”.

Intrarea se face pe bază de invitaţie. Acestea se găsesc la sediul Casei de Cultură „Tudor Mușatescu”, din strada Negru Vodă, Nr.164, Etaj 2 (Clubul ARO), telefon 0348.413139.

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!