12.4 C
Campulung Muscel
20/05/2024

O nouă echipă managerială la ISU Argeş. Colonelul Nicolae Alin Berevoescu este noul inspector şef

Începând cu data de 29 noiembrie 2022, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Căpitan Puică Nicolae” al judeţului Argeş are o nouă conducere, desemnată, respectiv inspectorul şef, colonel Nicolae Alin Berevoescu, care va fi secondat de colonel Alin Adrian Dincă, ca prim-adjunct al inspectorului şef.

Cu o carieră de peste 17 ani în arma pompieri, de-a lungul timpului, colonelul Nicolae Alin Berevoescu a participat şi a condus cu succes numeroase intervenţii în diferite situaţii de urgenţă. Este dedicat profesiei alese şi riguros în îndeplinirea atribuţiilor de serviciu, iar de fiecare dată s-a implicat activ în misiunile la care a participat şi a fost mereu aproape de personalul din subordine.

Misiunea de salvator a început-o fiind comandantul Detașamentului 1 de Pompieri Braşov din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Țara Bârsei” al judeţului Braşov, funcţie ocupată până în anul 2009, când s-a mutat la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş. Aici şi-a desfășurat activitatea în cadrul Structurii de Securitate, apoi, în anul 2010, a fost numit comandant al Secţiei de Pompieri Costeşti. În anul 2017, a fost împuternicit prim-adjunct al inspectorului şef în cadrul comenzii unităţii, un an mai târziu, ocupând, prin concurs, funcția în care a activat până la data de 28 noiembrie 2022.

În data de 29 noiembrie 2022, prin ordin al inspectorului general a fost desemnat să îndeplinească atribuţiile funcţiei de inspector şef al ISU Argeş.

Totodată, cu un parcurs al carierei foarte asemănător, colonelul Alin Adrian Dincă a urmat, practic, aceiaşi paşi. Până în anul 2017, ofiţerul a fost comandantul Detaşamentului de Pompieri Mioveni, iar din 2017, până în 29 noiembrie 2022, a ocupat funcţia de şef al Centrului Operaţional al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş, cu atribuţii în conducerea şi coordonarea misiunilor de intervenţie ale subunităţilor inspectoratului. Începând cu data de 29 noiembrie 2022, colonelul Alin Adrian Dincă a fost desemnat să îndeplinească atribuţiile de prim-adjunct al inspectorului şef al ISU Argeş.

Ambii ofiţeri au absolvit Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti – Facultatea de Pompieri, astfel colonelul Nicolae Alin Berevoescu în anul 2005, respectiv colonelul Alin Adrian Dincă în anul 2007.

În prezent, echipa managerială a ISU Argeş este următoarea:

  • Desemnat Inspector Şef – colonel Nicolae Alin Berevoescu;
  • Desemnat Prim-adjunct al Inspectorului Şef – colonel Alin Adrian Dincă;
  • Adjunct al Inspectorului Şef – colonel Marius Niţu.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!