-2.6 C
Campulung Muscel
05/12/2023

Moş Nicolae a venit cu „Ghetuţa bucuriei” la copiii de la grădiniţa din Valea Măcelarului

Grădiniţa cu Program Prelungit „Sfânta Marina” din Câmpulung a organizat, de Sfântul Nicolae, o acţiune caritabilă ce a venit în întâmpinarea sărbătorilor de iarnă, dedicată mai multor copii care sunt mai puţini norocoşi, provenind dintr-o zonă defavorizată. 43 de copii de la grădiniţa din cătunul Valea Măcelarului, comuna Bughea de Jos, au primit cadouri de la oameni cu suflet, simţind şi ei o părticică din căldura sărbătorilor.

Cadourile strânse de părinţi şi cadrele didactice de la Grădiniţa cu Program Prelungit „Sfânta Marina”, din Câmpulung, în cadrul proiectului caritabil „Ghetuţa bucuriei”, au conţinut câte o pereche de ghetuţe noi, o pereche de şosete călduroase, un dar dulce şi portocale. Ghetuţele noi şi cadoul dulce au reprezentat contribuţia părinţilor, iar şosetele şi portocalele au venit din partea educatoarelor.

„Este o tradiţie ca la Grădiniţa „Sfânta Marina” să desfăşurăm acţiuni caritabile, iar anul acesta am venit în rândul copiilor de la grădiniţa din Valea Măcelarului. Sperăm ca ceea ce vor descoperi în aceste cadouri să le aducă multă bucurie în suflet, pentru că bucuria de a dărui aduce bucurie!”, a precizat directoarea instituţiei, Mariana Constantinescu. Copiii au fost foarte încântaţi de cadourile primite şi le-au mulţumit mesagerilor lui Moş Nicolae cu un scurt program artistic.

Cu atâta agitaţie şi răutăţi în jurul nostru, riscăm să uităm că există familii şi copii la care nu a venit niciodată Moş Nicolae sau Moş Crăciun. Gestul cadrelor didactice de la Grădiniţa „Sfânta Marina” dovedeşte, însă, că încă mai există umanitate. „Vreau doar să le mulţumesc celor implicaţi, în primul rând părinţilor copiilor de la Grădiniţa cu Program Prelungit „Sfânta Marina”. A fost o mobilizare generală, nu-mi vine să cred câte perechi de încălţăminte am adunat. Într-adevăr, noi suntem mulţi, 260 de copii înscrişi, şi ne-am gândit că din cei 260 este imposibil să nu avem noi o contribuţie de 43 de perechi de încălţăminte, aceasta fiind necesitatea pentru această grădiniţă din Valea Măcelarului. Am primit mult mai multe, nu pot decât să le mulţumesc încă o dată, iar asta ne dă curaj pentru viitor ca să desfăşurăm acţiuni de acest gen. Vreau ca bucuria de a dărui să ne însoţească pe tot parcursul anului care vine!”, a mai declarat Mariana Constantinescu. N. MANOLE

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!