11.6 C
Campulung Muscel
24/05/2024

Cartea săptămânii: “Doamna Harris cucereşte Parisul”- autor Paul Gallico

Doamna Harris este o menajeră londoneză trecută bine de prima tinereţe, cu un umor şi o energie molipsitoare, care ajunge să trăiască aventura vieţii ei exact când nimeni nu s-ar mai fi aşteptat. Descoperă din întâmplare o superbă rochie Dior în şifonierul uneia dintre clientele sale din lumea bună şi din acel moment are o singură dorinţă: să-şi cumpere şi ea o minunăţie ca aceea.
După trei ani de sacrificii, pleacă în cele din urmă la Paris pentru a-şi împlini visul. Acolo are tot felul de peripeţii nostime şi escapade extravagante, îşi face o mulţime de prieteni şi face pe toată lumea fericită în jurul ei, ca o zână bună.
Lecţia de viaţă pe care o desprindem din această poveste “ca-n poveşti” este că îţi poţi împlini cu siguranţă visul cel mai drag atunci când îi ajuţi pe alţii să şi le împlinească şi ei pe ale lor şi când răspândeşte dragoste şi bunătate în jur, depăşeşte toate dificultăţile. Cartea este ecranizată prin filmul „Dna Harris cucereşte Parisul” producţie din anul 2022. Autorul, Paul Gallico, este un scriitor american de nuvele renumit pentru ecranizările realizate după creaţiile sale literare care au ca personaj central pe doamna Harris!
Vă invităm la Bibliotecă pentru a împrumuta această publicaţie!
Biblioteca Municipală Câmpulung 2022

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!