0.2 C
Campulung Muscel
04/02/2023

„Leuţii” câmpulungeni, răsplătiţi la nivel naţional cu premiul pentru cel mai bun proiect trimestrial de Ziua Mondială a Luptei împotriva Diabetului

Motivul pentru care auziţi atât de des despre adolescenţii de la clubul LEO din Câmpulung îl constituie calendarul generos de activităţi şi proiecte legate de social, educaţional, dar şi divertisment. Căci, la urma urmei, „leuţii” sunt liceeni, iar, atunci când utilul vine la pachet cu distracţia, parcă este mai mare plăcerea de a fi parte dintr-o echipă cu tendinţe de creştere. CV-ul de voluntar al tinerilor LEO va conta, cu siguranţă, în pregătirea lor viitoare, fapt care atrage doritori de a accede în clubul de tineret cu cel mai sonor nume din Câmpulung. Contează foarte mult şi maniera în care sunt reflectate acţiunile lor despre orice care merită sărbătorit, punctat, promovat, sprijinit în oraş. Iar când atunci eforturile lor consumate în timpul liber, pe care îl dedică voluntariatului, sunt răsplătite cu un premiu, satisfacţia de a fi membru al clubului LEO Leolution Câmpulung este cu atât mai intensă. Cea mai recentă recompensă obţinută de „leuţii” coordonaţi de Carmen Bârloiu o reprezintă distincţia acordată pentru campania dedicată Zilei Mondiale a Luptei împotriva Diabetului.

  • „Leuţii”, o inspiraţie pentru cei din generaţia lor. Mulţi vor să fie acceptaţi în clubul de tineret câmpulungean   

Separat de acţiunea seniorilor de la clubul LIONS „Negru Vodă” Câmpulung care, pe 14 noiembrie 2022, au organizat una dintre cele mai consistente acţiuni întreprinse de organizaţiile de acest fel, la nivel naţional, juniorii de la LEO au avut propria campanie de conştientizare a consecinţelor diabetului. Iniţiativa i-a propulsat din nou între fruntaşii LEO din ţară, decernându-li-se, în cadrul Convenţiei Naţionale de Toamnă LEO&LIONS, derulată la Iaşi, premiul pentru cel mai bun proiect trimestrial Leolution de Ziua Mondială a Luptei împotriva Diabetului.

Pentru a înţelege anvergura evenimentului cu desfăşurare bianuală, primăvara şi toamna, dar şi nivelul la care au ajuns „leuţii” câmpulungeni prin comparaţie cu colegii de la alte cluburi, facem precizarea că participarea a constat în aproximativ 230 de membri LEO din întreaga ţară. Clubul câmpulungean de tineret a fost reprezentat la evenimentul de la Iaşi de Flavius Toma, Ioana Nicoară, Adrian Mărgărit, Ana Pîrvan, Alexia Butoi şi Daria Godea.

Premiul se alătură altor două distincţii care au răsplătit munca tinerilor LEO: „Excellence Award 2020-2021”, trofeul acordat clubului de tineret din Câmpulung care nu s-a lăsat până n-a intrat în Cartea Recordurilor, şi „Leuţul Anului” 2021-2022, obţinut de Teo Manu, propulsat în board-ul naţional, pe poziţia de director de proiecte.

Evident că recunoaşterea meritelor lor şi prin astfel de recompense le creşte încrederea şi îi determină să conceapă proiecte noi şi folositoare comunităţii care îi îndrăgeşte pentru dedicarea lor. Că adolescenţii LEO sunt un model şi o inspiraţie pentru colegi din generaţia lor o dovedeşte numărul mare de înscrişi la selecţia de membri noi anunţată pentru data de 2 decembrie 2022, la Colegiul Naţional Pedagogic „Carol I”.

Tinerii care vor să acceadă în simpatica şi inimoasa familie LEO mai au câteva zile la dispoziţie, până pe 28 noiembrie 2022, pentru înscriere, completând formularul pe care îl găsesc pe pagina de Facebook a clubului LEO Leolution Câmpulung.

Voluntariatul este CU şi DESPRE oameni! Hai cu noi! Vrem să fim mai mulţi, ca să putem ajuta mai mult! Dacă simţi ca noi şi eşti interesat să ajuţi comunitatea prin acţiunile, creativitatea şi empatia ta, vino să ni te alături în marea familie LEO!

LEO Câmpulung „Leolution”! Noi suntem cei care am înfrumuseţat pe alocuri oraşul, noi suntem cei care am fost parte în acţiuni caritabile ori de câte ori a fost nevoie, noi suntem cei care am doborât un record mondial şi am pus Câmpulungul pe harta lumii!

Deviza noastră?! „Solution through evolution”! L.E.O. este un acronim pentru Leadership Experience Opportunity! Fiind ghidaţi de valori precum implicarea, prietenia şi dezvoltarea personală, te aşteptăm în echipa noastră pentru a lua parte la multitudinea de proiecte ingenioase pe care le vom desfăşura, proiecte deja începute şi proiecte pe care te aşteptăm să le propui tu şi să le aducem împreună la lumină. Pentru că niciun act de bunătate, oricât de mic, nu este vreodată irosit!”, este îndemnul „leuţilor” care a convins deja un număr consistent de tineri care vor să se dedice aceleiaşi cauze. M.B.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!