18.1 C
Campulung Muscel
22/07/2024

Muscelul Câmpulung Elite, învinsă la ultima fază a meciului

Vineri, în deschiderea primei etape a returului Ligii a 3-a la fotbal, Muscelul Câmpulung Elite a întâlnit în deplasare formaţia Unirea Bascov, în faţa căreia au pierdut la limită, scor 2-1, golul victoriei gazdelor fiind marcat la ultima fază a meciului.

Muscelenii nu au jucat rău în această partidă, dovedind că au potenţial pentru a ieşi din subsolul clasamentului, însă au avut parte şi de ghinion, care i-a văduvit de cel puţin un rezultat de egalitate. Gazdele au deschis scorul în prima repriză (min. 18), prin Ovidiu Cataramă, care a prins un şut imparabil de la limita careului mare, la finalul unei acţiuni colective de atac. Scorul a rămas neschimbat până la pauză, iar, în repriza a doua, oaspeţii au avut câteva perioade de dominare, în care şi-au creat şi ocazii de a marca. Aşa stând lucrurile, golul de 1-1 a venit firesc, în urma unei lovituri de la 11 metri, transformată cu siguranţă de Bogdan Marinescu. Unirea Bascov a dat lovitura de graţie pe final de meci, când toţi cei prezenţi pe terenul din Valea Ursului aşteptau fluierul arbitrului. Gabriel Tănase a executat o lovitură liberă de la centru terenului, balonul a căpătat o traiectorie ciudată, păcălindu-l pe portarul Tănase, şi a intrat în poartă fără să fie atins de nimeni.

Astfel, Muscelul Câmpulung Elite rămâne fără puncte câştigate în deplasare, iar în etapa următoare, când va întâlni Flacăra Moreni, cuvântul de ordine ar trebui să fie „victorie” pentru a mai spera la ieşirea din zona fierbinte a clasamentului.

Rezultate etapa 10, Seria 4
Unirea Bascov – Muscelul Câmpulung Elite 2-1
FC Pucioasa – FCSB II 1-1
CS Tunari – CS Dinamo Bucureşti 2-2
Flacăra Moreni – SC Popeşti Leordeni 2-3
Real Bradu a stat.
Sursa foto: Unirea Bascov -Facebook
N. MANOLE

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!