27.1 C
Campulung Muscel
24/07/2024

Echipa Impuls Leasing, în topul clasamentului de Super Rally

Pilotul de Super Rally, Aurelian Dode Andronache, este din Câmpulung şi participă activ la Concursul Naţional de Super Rally. Acesta face parte din echipa Impuls Leasing, alături de Costel Căşuneanu, şi concurează cu maşina Speed Car GT 1000 R, o maşină prototip ce cântărește 450 kg, dezvoltă 180 de cai și face 0-100 km în 2 secunde. În urma celor 5 etape ale Concursului Național de Super Rally, echipa acestuia, Impuls Leasing, se află pe primul loc, cu un număr total de 120 de puncte.

Echipa celor 2 piloţi conduce clasamentul de Super Rally
Echipa Impuls Leasing, formată din piloții Costel Cășuneanu și Aurelian Dode Andronache, conduce în acest moment clasamentul echipelor Concursului Național de Super Rally. Echipa a participat la 5 etape de Super Rally, unde a acumulat un număr de 120 de puncte. Scorurile echipei Impuls Leasing pentru fiecare etapă parcursă sunt:
– Etapa 1, Mangalia: 27 puncte
– Etapa 2, Târgu-Mureș: 30 puncte
– Etapa 3, Deva: 27 puncte
– Etapa 4, Craiova: 10 puncte
– Etapa 5, București: 26 puncte
Ultima etapă ar fi trebuit să se desfășoare la Timișoara, însă, din motive obiective, aceasta a fost anulată.

Clasamentele anuale pentru cei 2 piloţi de Super Rally
Costel Cășuneanu și Aurelian Dode Andronache s-au clasat în top 5 la diferite categorii ale Campionatului de Super Rally 2022. Pentru clasa 2 și clasa 2B, Costel Cășuneanu este liderul clasamentului, cu un număr total de 112 puncte, iar Aurelian Dode Andronache se află pe locul 3 la clasa de monoposturi, cu 72 de puncte. La clasamentul Open, Costel Cășuneanu se află pe poziția secundă, cu 76 puncte, în timp ce Aurelian Andronache este pe locul 5, cu 44 de puncte. Aurelian Andronache a debutat în campionatele de raliu si super rally în anul 2005 și participă activ la fiecare etapă. Acesta are un club cu aproximativ 30 de sportivi, iar în anul 2022, la Campionatul Național de Autoslalom, a participat cu o echipă formată din 5 copii de la Câmpulung și 3 de la București.

Deoarece ultima etapă care ar fi trebuit să se desfășoare la Timișoara a fost anulată, echipa celor 2 piloți, Implus Leasing este câștigătoare.

Sursa foto: Pagina de Facebook a lui Costel Cășuneanu și pagina de Facebook a Campionatului Național de Super Rally – Powered by Superbet
Robert Adrian ȘTEFAN

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!