18.1 C
Campulung Muscel
22/07/2024

Muscelul Câmpulung Elite, a doua victorie în campionatul Ligii a III-a

Muscelul Câmpulung Elite a reuşit, vineri, a doua victorie în campionatul Ligii a III-a la fotbal, 1-0, acasă, cu FC Pucioasa, însă nu a reuşit să se îndepărteze de zona “fierbinte” a clasamentului, fiind penultima în această serie.

Gazdele au început meciul în forţă şi au presat poarta elevilor antrenorului Vasile Bârdeş până spre finalul primei reprize, însă atacurile au fost lipsite de eficacitate, „premiant” la acest capitol fiind Laz, „pata de culoare” din atacul alb-roşilor, care avea să fie schimbat la pauză. Totuşi, asalturile muscelenilor aveau să fie răsplătite în minutul 41, atunci când Nica marchează cu un şut din interiorul careului mare, la capătul unei frumoase faze de atac. După pauză, Muscelul a practicat acelaşi joc ofensiv, însă rezultatul a rămas neschimbat. Trebuie să remarcăm faptul că s-a văzut altceva în jocul şi atitudinea muscelenilor, cu un plus pentru linia defensivă, în frunte cu Sanda, care l-a „anihilat” pe cel mai periculos jucător al dâmboviţenilor, Calofir, acesta fiind prectic inexistent pe teren. În urma acestui rezultat, Muscelul Câmpulung Elite a acumulat şapte puncte şi se află pe locul 9 în clasament.

Jucător cu probleme cardiace, prăbuşit pe teren
Partida dintre Muscelul Câmpulung Elite şi FC Pucioasa s-ar fi putut încheia cu o tragedie. În minutul 75 al jocului, un jucător al oaspeţilor, Gabriel Dragnea, în vârstă de 20 de ani, a căzut ca secerat la mijlocul terenului, fără să fi avut contact fizic cu un adversar. Toţi fotbaliştii s-au strâns în jurul lui, încercând să-l ajute cumva, însă mijlocaşul dâmboviţean îşi pierduse cunoştinţa şi nu dădea semne de revenire. Echipajul medical de pe ambulanţa prezentă la stadion a intervenit cu promptitudine şi i-a salvat, practic, viaţa tânărului fotbalist, care se confrunta cu probleme cardiace. „Când era căzut pe gazon avea pulsul foarte mare, undeva la 220. L-am readus la viață, l-am transportat la spital cu puls 100. Nu înțeleg cum aţi putut să-l lăsați să joace știind că este cardiac. Cel puțin așa a spus băiatul la spital, că știe ce probleme de sănătate are, dar, totuși, a fost lăsat să joace fotbal…Treziți-vă, oameni buni! Într-o bună zi o să vă moară jucătorii în teren dacă nu luați atitudine!”, ar fi afirmat medicul de pe ambulanță. Gabriel Dragnea a fost transportat la Spitalul Municipal Câmpulung, unde a primit îngrijirile de rigoare, plecând apoi din unitatea medicală pe semnătură. Amintim că, în urmă cu şase ani, fotbalul românesc s-a confruntat cu un incident similar, numai că atunci jucătorul dinamovist Patrik Ekeng, prăbușit pe teren tot din cauza unor probleme cardiace, a murit câteva ore mai târziu la Spitalul de Urgență din București.

Rezultate Liga a III-a, etapa a VII-a
Unirea Bascov – FCSB II 4-2
Muscelul Câmpulung Elite – FC Pucioasa 1-0
Flacăra Moreni – Astra Giurgiu 6-0
CS Tunari – Real Bradu 6-0
CS Dinamo Bucureşti – SC Popeşti Leordeni 3-0
N. MANOLE

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!