18.1 C
Campulung Muscel
22/07/2024

Spectacol şi adrenalină la cote maxime la Câmpulung Muscel

Cei mai buni piloţi, la startul Trofeului Câmpulung Muscel – etapa a V-a din cadrul Campionatului Naţional de Viteză în Coastă!

Primăria şi Consiliul Local al Municipiului Câmpulung prezintă, în zilele de 17 şi 18 septembrie 2022, etapa a V-a din cadrul Campionatului Naţional de Viteză în Coastă!

Sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv şi a Consiliului Judeţean Argeş, „TROFEUL CÂMPULUNG MUSCEL 2022” se dispută pe deja tradiţionalul traseu Lereşti – Voina, în zona turistică de la barajul Râuşor.
Ajuns la cea de a XI-a ediţie, „Trofeul Câmpulung Muscel” va reuni cei mai reprezentativi piloţi din România la startul traseului de trei kilometri, unul dintre cele mai tehnice din calendarul campionatului.

Circulaţia va fi restricţionată pe DJ 734 Voineşti-Lereşti-Voina, în sectorul cuprins între km 8+00 şi km 13+800, astfel:

  • sâmbătă, 17 septembrie, între orele 7.30 şi 19.00
  • duminică, 18 septembrie, între orele 7.30 şi 17.00

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!